Pregătiți de sărbătoare cu C&A




Vin Sarbatorile, vin si eu nu mai pot de bucurie!

C&A România a lansat în cele 33 de magazine colecția pentru sărbători 2015. Compusă din piese de party, articole homewear dar și din articole cadou, colecția conține absolut tot ce e necesar pentru a fi pregătiți de sărbătoare.






Linia de damă are drept highlight articolele vestimentare și accesoriile perfecte pentru a crea ținute de petrecere: rochii, jachete, pantofi statement și genți-casetă. Pe lângă acestea, fularele și puloverele cu motive nordice, pijamalele din flanel și  lenjeria cu ornamente prețioase sunt și ele parte importantă a colecției pentru femei.




Pentru domni C&A a pregătit o selecție de cămăși și pulovere care le vor scoate în evidență outfiturile de sărbătoare. Pentru a-și accesoriza ținutele, colecția dedicată bărbaților abundă în fulare, curele și mănuși dintr-o varietate de imprimeuri și texturi.




În departamentul dedicat copiilor se regăsesc  o sumedenie de piese din materiale naturale decorate cu printuri și mesaje haioase. Colecția de lenjerie și pijamale este și ea un punct de atracție deoarece este bogată în salopete, bumbac flaușat și articole licențiate cu eroii Disney ai momentului.
Pentru colecția dedicată sărbătorilor 2015 C&A a lansat , în colaborare cu Lucas Film Ltd. , piese licențiate STAR WARS® atât în departamentele pentru copii, cât și în cele pentru tineret (CLOCKHOUSE) și bărbați.




Articolele ambalate în cutii de cadou sunt o tradiție deja pentru C&A, iar în acest sezon acestea pot fi regăsite în toate magazinele din România, în zone centrale, special amenajate și semnalizate corespunzător. Astfel puteți găsi genți, portofele, ceasuri, bijuterii, curele, accesorii pentru genți, seturi de cămașă + pulover și multe altele.

Asadar, tot ceea ce va doriti puteti oferi de Sarbatori atat celor dragi, cat si voua insiva!

Cand ati pasit ultima data pragul unui magazin C&A? Ce ati achizitionat? Eu am cumparat un trening pentru fetita mea, jeansi, pulover...

Va astept cu mare drag comentariile!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii: