Sarbatori pline de rasfat, cu elmiplant!

Dragilor, mai avem mai putin de o luna si vine Mos Nicolae si inca un pic pana la mult asteptatul Mos Craciun! Va marturisesc ca deja simt spiritul Sarbatorilor in aer si ca de abia le astept! Incep deja sa fac planuri pentru cadouri si bineinteles ca atunci cand aflu noutati le impartasesc si cu voi! elmiplant a ales sa ne rasfete si de aceste sarbatori, asa ca sa ne bucuram!!!!

ÃŽngrijirea ÅŸi relaxarea inspirate din natură sunt clipe de răsfăţ oferite pentru a întregi atmosfera caldă a iernii. Sărbătorile sunt momentele fericite când bucuria cadourilor devine molipsitoare. elmiplant întâmpină luna decembrie cu pachete special concepute pentru a-i surprinde pe cei dragi. Pachetele-cadou sunt deja în magazine. 


 Pachet elmiplant Skinnergy pentru faţă ÅŸi corp – 19,5 lei






Cremă Refresh it! pentru ten normal/ mixt şi cremă So alive! pentru piele normal/ uscată

Pentru un plus de energie şi strălucire, duoul Skinnergy este îmbogăţit cu superfructe de goji ce combat aspectul tern al pielii. Crema-gel Refresh it! pentru ten normal şi mixt revigorează tenul, în timp ce îl protejează împotriva îmbătrânirii premature. Crema de corp So alive! pentru piele normal/ uscată menţine hidratarea optimă a pielii în timp ce o hrăneşte în profunzime. Strălucitoare, protejată şi hidratată, pielea este pregătită pentru sezonul rece.


Pachet elmiplant Skin Moisture (1) pentru îngrijirea tenului normal ÅŸi mixt – 16,5 lei





Şerveţele demachiante Skin Moisture şi CC Cream

Sărbătorile aduc cu ele mult aşteptatele vacanţe, iar pentru a menţine frumuseţea tenului, pachetul Skin Moisture combină şerveţelele demachiante cu CC cream, în nuanţa deschis. Ideale pentru călătorii şi cu extract 100% natural de gutuie, şerveţelele demachiante Skin Moisture curăţă rapid şi delicat pielea, pregătind-o pentru etapa de hidratare. Datorită pigmenţilor minerali şi ingredientelor active naturale, CC Cream luminează şi uniformizează tenul dintr-o mişcare. Ingredientul principal al celor două produse, extractul de gutuie, asigură hidratarea optimă a pielii şi revitalizarea acesteia.


Pachet elmiplant Skin Moisture (2) pentru îngrijirea tenului normal ÅŸi mixt – 18,7 lei





Lapte demachiant hidratant şi cremă pentru faţă, ten normal şi mixt

Acţiunea delicată şi eficientă a laptelui demachiant Skin Moisture îndepărtează impurităţile şi machiajul, revitalizând şi catifelând tenul. Crema de faţă Skin Moisture pentru ten normal şi mixt completează acţiunea demachiantului şi hrăneşte pielea. Extractul 100% natural de gutuie al duoului oferă supleţe şi o strălucire naturală tenului, lăsându-l pregătit să înfrunte vremea rece!


Pachet elmiplant pentru îngrijirea corpului, relaxare ÅŸi răsfăţ – 21,5 lei





Gel de duÅŸ Senses Touch ÅŸi ulei de corp Body Senses

În sezonul rece, răsfăţul capătă alte dimensiuni. Pachetul elmiplant mov propune o clipă spumoasă de frangipani şi ulei de argan ce curăţă delicat, lăsând pielea catifelată. Gelul de duş Senses Touch are o acţiune hidratantă datorită ingredientelor şi îmbracă trupul într-o aromă fină. Pentru un ritual de răsfăţ complet, uleiul pentru masaj Body Senses conţine extract 100% natural de ylang ylang şi lavandă aromată. Atingeri mătăsoase pentru clipe călduroase.


Pachetul elmiplant pentru îngrijirea corpului, piele foarte uscată – 15,5 lei





Lapte de corp Body nutrients nutritiv reparator şi cremă de mâini reparatoare Perfect Hands

Pentru a înfrunta iarna, pachetul elmiplant pentru piele foarte uscată conţine lapte de corp Body Nutrients cu bumbac şi lapte de orez şi crema de mâini Perfect Hands cu miere şi ulei de macadamia. Body Nutrients este special creat pentru o acţiune puternic hidratantă şi pentru a reda confortul pielii, învăluind corpul într-un parfum subtil. Mâinile, mereu expuse, au nevoie de extra îngrijire. Crema Perfect Hands lasă o peliculă fină cu acţiune protectoare împotriva factorilor exteriori.


Pachetul de îngrijire pentru îngrijirea corpului, piele uscată – 16 lei





Gel de duş cremă hidratant Care moments şi loţiune de corp intensiv hidratantă Body nutrients

Gelul de duş cremă este îmbogăţit cu extract de bambus şi proteine din orez cu rol de hidratare intensă, ce lasă pielea moale şi fină. Crema Body nutrients, cu extract de iaurt şi bambus, acţionează asupra pielii uscate şi terne redându-i strălucirea naturală şi starea de confort.

Voi ce pachet ati dori sa primiti de Sarbatori? Hmmm, pe mine toate ma atrag, dar cel cu fundita mov mi se pare delicios!

Va imbratisez si va astept cu drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu