Atelier Comsa, intre traditie si contemporan!




Cum ar fi daca toate zilele ar fi asa cum am visa? Cu siguranta viata noastra ar fi mult mai frumoasa, plina de oameni dragi si lucruri care sa ne faca placere! Exact acest lucru il simt atunci cand particip la un eveniment reusit, cunosc oameni noi si talentati, care dau cu generozitate celor din jur din preaplinul talentului lor!




Asa ca astazi vreau sa va povestesc cate ceva despre Atelier ComÅŸa care a avut deschiderea de proiect, concretizată printr-un parteneriat cu Hellen Concept Store. Cu această ocazie, Atelierul ÅŸi-a lansat prima colectie-capsulă, “In mood for Vintage”, în cadrul plin de stil ÅŸi rafinament al boutique-ului din inima BucureÅŸtiului, de pe str. George Enescu nr. 8 A.

Atelierul Comșa este un concept inovator de întreprindere socială, dezvoltat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Proiect cofinantat din Fondul Social European care urmărește promovarea talentului și frumuseţii românești, mizând si pe implicarea comunităţii.
Comşa - un atelier de creaţie cu suflet si originalitate.

COMÅžA – CREATIVITATE 100% ROMÂNEASCÄ‚.




Am avut ocazia sa descopar povestile cu suflet din spatele brandului ÅŸi să admir creaÅ£iile speciale ÅŸi piesele vestimentare unicat, în perfect acord cu conceptul boutique-ului Hellen, cel care găzduieÅŸte colecÅ£ia-capsulă “In Mood for Vintage”.

ColecÅ£ia-capsulă “In Mood for Vintage” by COMÅžA îmbină cu armonie stilul minimalist cu cel baroc, prin crearea unor Å£inute elegante cu aer retro.
Astfel, croieli şi modele simple, ce urmăresc cu succes liniile feminine delicate, s-au întâlnit cu rafinamentul elementelor baroce, aplicate sub formă de broderii pe rochiile midi sau lungi şi pe jachetele în tonuri acvatice.




Prin piesele vestmimentare din colecÅ£ia “In Mood for Vintage”, creatoarea Ana Maria BeÅŸleagă respectă ÅŸi pune în valoare exact latura de artă clasică a broderiei. O artă prin care tinutele au fost dintotdeauna decorate, înnobilate ÅŸi personalizate, de-a lungul întregii istorii a vestimentaÅ£iei, conferind hainelor unicitate ÅŸi o tuşă de glam, fără însă a le încărca în exces.

Boutique-ul multibrand Hellen, cel care găzduieşte creaţiile COMŞA, este un concept gandit special pentru femeia care stie sa transmita emotie, pentru femeia sofisticată, care doreste sa imbrace haine de o calitate ireprosabilă. Elena Cucicovshi, fondatoarea concept store-ului, a pornit de la ideea ca in Bucuresti exista foarte multe femei care vor sa arate impecabil, femei care iubesc tot ce este în trend, femei selective, care stiu sa vibreze atunci cand afiseaza o ținută specială, chic, unică.

Mie mi-a ramas gandul la cateva dintre piesele colectiei si va invit si pe voi, cele care locuiti in Bucuresti sau aveti drum pe aici sa treceti pragul Hellen Concept Store! Va asigur ca veti gasi ceva pe gustul vostru!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu