O rochie cu panselute!




Am purtat:

-rochie: - via Asos
-sandale: Il Passo
-geanta: - Moschino


Dragile mele, a fost greu, dar m-am decis! Trebuie sa va mai arat niste rochite! Poate nu pare sezonul si totusi...

Am hotarat sa impart cu voi crampeie din viata mea, fara a avea pretentia ca sunt persoana perfecta...dar poate cineva, o fata tanara, la inceput de drum va gasi inspiratia de care are nevoie aici, alaturi de mine...
Intotdeauna exista loc de mai bine in vietile noastre, eu insami lucrez mult cu mine, cu nevoile mai mult sau mai putin intelepte, cu dorintele care vesnic nu imi dau pace...




Intotdeauna am avut idealuri mari si care au putut sa para la un moment dat utopice, dar astazi sunt exact acolo unde am visat...pentru ca va spun un secret, sunt consecventa si extrem, dar extrem de ambitioasa! Si sunt curajoasa, nu imi este frica sa iau decizii radicale, care pentru unii pot parea nebunesti, dar care pentru mine au fost doar drumuri noi deschise si oportunitatea de a mai face un pas spre visul meu.

Am familia pe care mi-am dorit-o, copilul minunat la care nu am indraznit sa sper, sunt iubita asa cum doresc tuturor sa fie, profesez meseria pe care o ador si ma bucur, fara modestie o spun, de aprecierea pacientilor mei, care isi inscriu si rudele, copiii, angajatii la mine pe lista pentru ca sunt asa cum au ei nevoie...

Muncesc mult zilnic cabinet, copil, scoala, teme, conferinte medicale, cumparaturi, casa, blog, evenimente...dar ma simt bine in pielea mea, sunt fericita maxim cu ceea ce realizez zilnic si cred ca nu as sti sa traiesc altfel, la un ritm redus, desi seara cad franta de oboseala iar la sase si un pic dimineata sunt in picioare!

Drumul a fost lung si nu neaparat usor, muncesc de multi ani dar sa stiti ca merita si la finalul zilei sunt mandra de mine...Asa ca da, voi cele foarte tinere care poate ajungeti sa ma urmariti, sa stiti ca Guerlain, Dior, Lancome nu sunt primite in dar ci cumparate de mine. Iar voi puteti ajunge cu siguranta aici daca va doriti acest lucru.

In vara aceasta stiti deja din muuultele mele fotografii ca am avut si o vacanta pe masura, intr-un resort luxos din Turcia si ne-am bucurat alaturi de Beatrice de tot ceea ce ne-a fost oferit. Iar eu nu am ratat evident sa fac muulte poze. Da, inca mai am poze pe care nu le-ati vazut!

Si m-am gandit ca acum, pentru ca vin sarbatorile, poate va inspira una dintre rochitele pe care le-am purtat!
Cumparata de pe Asos, este minunata, o ador! Printul este unul dintre cele mai frumoase pentru mine pentru ca de mica ador panselutele!








Ne-am distrat, ne-am invartit, doar aveam rochii care permiteau!










Decorul oriental, opulent pe alocuri, a fost un cadru minunat pentru fotografii!


















































Dragutelor, va invit si pe voi sa va urmati visele, sa nu renuntati niciodata sa fiti voi, chiar daca asta nu va placea tuturor, nici nu ar fi firesc sa va placa toti! Conteaza mult mai mult sa va puteti voi privi in oglinda, sa stiti ca nu aveti rautati gratuite, ca ceea ce faceti este corect. Fiti multumite de voi si cu siguranta veti straluci si toata lumea va remarca asta, indiferent ca aveti o haina mai scumpa sau mai ieftina. In definitiv stilul conteaza!

Va astept si pe voi cu pareri! Mi-ar face mare placere sa aflu care a fost momentul de cotitura in viata voastra, ce decizii v-au marcat, ce vise inca mai asteapta sa iasa la lumina. Sunt sigura ca am cele mai frumoase si curajoase cititoare!

KISSES!

CONVERSATION

13 comentarii:

  1. Esti o femeie speciala si ai o fetita superba.
    Multitaskingul este profesia noastra :)Cat despre rochie este fantastica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult! Esti tu o draguta cu mine! Te pup, draga mea Andrea!

      Ștergere
  2. voi doua...ne faceti dor de primavara :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Este supeba rochita, si mie imi plac panselutele, decorul este de vis iar voi doua printese...cred ca in curand o sa faceti sedinte foto in 2 :)) Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim frumos draga mea! Sa stii ca in curand o sa ma intreaca la pozat! Te pup, cu drag!

      Ștergere
  4. Momentele alaturi de cei dragi sunt cele mai speciale si cele mai importante. Nu ma gandesc la ceea ce-mi lipseste ci la ceea ce am, stiu ca am ritmul meu si chiar daca de multe ori poate parea incet asta sunt.
    Sunteti doua dragute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim draga mea Miha! Asa este, familia este cea mai importanta! Te pup, cu drag!

      Ștergere
  5. Sunt o veche si sincera admiratoare.
    Munca si increderea in fortele proprii, au fost "aripile" care v-au inaltat atat de sus in viata!
    Un drum lung, o intreaga lupta pentru a indeplini acest vis. Felicitari! Pup doua fete frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, sa stii ca drumul a fost unul lung si nu intotdeauna usor, dar fiind destul de tenace si avand si sustinerea familiei, am ajuns aici. Multumesc pentru toate aprecierile Aurora!

      Ștergere