Scrisoare de la Mos Craciun!


Dragii mei, prin intermediul meu Mos Craciun va transmite o scrisoare! Va las mai jos toate detaliile sunt sigura ca va vor interesa!

"Cine zice că trebuie să îi scrii Moșului să îi spui ce cadouri îți dorești?

Eu mi-am verificat lista și m-am decis să îți scriu să te felicit! Știi de ce? Pentru că am văzut că ai avut un an cu personalitate și că ai încercat să vezi mereu partea plină de farmec a lucrurilor.
Iar acum te invit să ne cunoaștem și să descoperi partea plină de stil a Crăciunului din Băneasa Shopping City.

Noi aici în Băneasa Shopping City suntem deja foarte ocupați să pregătim pentru tine și toți cei care vin în mall activități speciale și surprinzătoare pentru perioada Crăciunului. Deja decorurile și scena de la fântână transmit frumusețea sărbătorilor de iarnă și îmi oferă energia de a participa la toate evenimentele și activitățile pline de stil din următoarele săptămâni. De abia aștept!




Și cine zice că Moș Crăciun e Moș? Am gândit personal pentru tine, în Băneasa Shopping City, un Escape Room în care să evadezi din Crăciunul clasic. Rămâne de văzut dacă poți dezlega puzzle-ul meu și poți ieși din cameră. Eu sigur te voi urmări...Te aștept începând cu data de 4 decembrie să te joci și să descoperi cât ești de perspicace.

Pentru copii organizez în luna decembrie ateliere de pictură pe globuri. Ajutoarele mele îi întâmpină pe cei mici cu zâmbete și povestiri în următoarele zile:

Miercuri- Vineri: între orele 16:00-20:00
Sâmbătă – Dumincă: între orele 12:00 – 18:00




Și cine zice că ajutoarele lui Moș Crăciun sunt scunde? Prietenii mei sunt de fapt tineri bine antrenați, amuzanți și prietenoși care așteaptă să te cunoască, să îți dea cadouri și să te ajute să te înscrii în promoția de Crăciun a Băneasa Shopping City. Poți câștiga cele mai actuale premii de la noi, descărcând gratuit aplicația City iLove din Google Play și App Store și înregistrând în ea bonurile de cumpărături cu valori peste 100 RON. Promoția este disponibilă în perioada 1-24 decembrie 2015 iar regulamentul poate fi consultat pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro.

Așadar cine zice că trebuie să îmi spui mie ce cadouri îți dorești când le poți câștiga singur?
Ai vreo preferință din premiile disponibile de mai jos? Înscrie-te la tombolă!




un autoturism marca BMW 220d cabrio model M sport, 
5 telefoane iPhone 6s, 16 GB, 
5 tablete iPad mini 2 wi-fi 16GB,
8 playere audio iPod nano 16GB,
6 casti audio Beats by Dr. DreTM urBeats 2TM 

După o vizită la atelierul meu din Băneasa Shopping City treci și pe la spațiul de împachetat cadouri pentru a le oferi un plus de personalizare.

Eu te aștept în Băneasa Shopping City, cu siguranță o să găsești în atelierul meu cadouri și activități, pe care le vei iubi, atât pentru tine cât și pentru toți cei dragi!

Moș Crăciun"

Hei, ce spuneti, trecem Baneasa Shopping City pe lista noastra? Sincera sa fiu eu am trecut aseara pe acolo si totul arata minunat! Voi ati ajuns sa vedeti cum a fost decorat? Va astept cu drag si interes parerile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii: