Elizabeth Arden Event




Dragile mele, asa cum ati vazut si pe FB, luni seara, am avut bucuria de a participa la un nou eveniment marca Beauty Barometer, de data aceasta axat pe modul in care ne construim o rutina de ingrijire! La Beauty Studio 190, gazdele noastre, ne-am strans 10 fete dornice sa aflam si sa impartasim noutati, tehnici, secrete de beauty! Va spun sincer ca abia astept sa ma intalnesc cu fetele si sa mai socializam! Si daca mai testam si creme, serum-uri si alte bunatati atmosfera este asigurata.








Ani ne-a aratat cum isi efectuaza ea demachierea, care sunt pasii pe care ii efectueaza si pe ce insista, dar ne-a povestit si despre istoria brand-ului, ne-a dat si cateva ponturi de ingrijire, asa ca pur si simplu nu am simtit cum s-a scurs timpul. As fi ramas inca muuuuult in compania fetelor daca nu s-ar fi facut deja foarte tarziu si nu trebuia sa ajung acasa la copil.










Nu sunt la primul contact cu produsele Elizabeth Arden, chiar in perioada asta am scos de prin sertare un gloss acelasi brand, iar in trecut am avut si eu celebra crema 8 Hours. Nu cred ca exista cineva care sa nu o cunoasca si daca totusi vreti sa aflati cate ceva despre ea, va spun pe scurt ca este crema-tratament care nu lipseste din trusa nici unui make-up artist care se respecta. Un instrument de beauty care ajuta atat la restabilirea unui echilibru la nivelul dermului, dar poate fi utilizata si pentru cuticule, pielea uscata de pe coate, genunchi sau calcaie! Crema clasica are o consistenta bogata, este de culoare roscata si a fost creata de insasi Elizabeth Arden in 1930 devenind brusc un urias succes datorita calitatilor sale incontestabile. Numele cremei a venit absolut firesc, dupa ce un client a folosit crema pe pielea copilului sau pentru o julitura si aceasta s-a vindecat in 8 ore. Aceasta crema a castigat muuuulte premii de-a lungul vremii, asa ca daca aveti ocazia nu ratati sa o adaugati portofoliului vostru, va va castiga imediat increderea si va deveni indispensabila in trusa voastra de beauty!




Am plecat acasa si cu o noutate, serumul SUPERSTART! Cel mai mare organ al corpului, pielea, are nevoie de ingrijire speciala cu produse de calitate.

Il testez de aproape o saptamana si va asigur ca este MI-NU-NAT! Ca orice alt serum se aplica atat dimineata cat si seara inaintea cremei pentru a facilita absorbtia principiilor nutritive ale cremei. Patrunde in profunzime asigurand o buna nutritie straturilor profunde ale dermului acolo unde are loc procesul de reinnoire celulara!




Piele fina, luminoasa, cu un aspect odihnit, este ceea ce astept eu de la un astfel de produs si este exact ceea ce am si obtinut de la acest nou serum cu ambalaj inovativ.

Va voi spune insa mai multe despre el, dupa o perioada mai lunga de testare!

A fost dupa cum va spuneam un eveniment foarte reusit! De abia il astept pe urmatorul!

Am purtat:
-jeans: - Zara
-tricou: - Zara
-cardigan: - Mango
-cizme: - Skechers Australia




Daca aveti intrebari, pareri despre produsele Elizabeth Arden, mi-ar placea tare mult sa le aflu! Va astept cu drag comentariile!


O parte din poze sunt realizate de Stephanine, careia ii multumim!


KISSES!



CONVERSATION

8 comentarii: