Acasa la Dracula!




Dragile mele, de data asta va fac mai mult o recomandare de restaurant decat sa va prezint un outfit. De ce? Pentru ca este ceva foarte simplu, toate ne imbracam comod in jeans si pulover atunci cand mergem la munte sau cand avem ceva treburi de facut!












De fapt nici nu pornisem cu ideea de  a face vreo fotografie...Ne era foame si am dat un search sa vedem care sunt cele mai bine cotate restaurante in Poiana Brasov. Asa am gasit "Acasa la Dracula"! De fapt eu mai fusesem cu vreo sapte ani in urma la acest restaurant impreuna cu colegii in timpul unei sedinte, si stiam ca au mancare buna, asa ca da, am zis ca trebuie sa mergem si toti trei.






Zis si facut, am ajuns la destinatie, am intrat in restaurant si surpriza, desi era sambata dupa-amiaza eram singurii clienti! Am ramas cu inima indoita, ne gandeam ca poate nu am facut cea mai buna alegere, dar totusi am dat comanda. Am schimbat vreo doua mese, in cautarea celei perfecte, doar ne permiteam fiind singuri, haha!






Apoi am iesit din restaurant in hol sa facem cateva fotografii si baiatul de la receptie s-a oferit sa ne fac un tur complet al locatiei...Aceasta are mai multe restaurante, mai mari sau mai mici folosite in general pentru diverse evenimente!

Fotografia de mai jos este facuta in "sala de tortura", unde erau tot soiul de chestii destinate actelor de tortura care se pare totusi ca nu au fost utilizate niciodata...asa ca pe mine nu m-a incantat aceasta sala, se vede si pe fata mea!




O scara in spirala...








Din holul de la intrare se urca aceasta scara pana la restaurantul unde am si luat masa!




























Poze doar cu salatele si deserturile...










Deci, am avut la dispozitie un restaurant intreg, iar bucatarul a gatit doar pentru noi si a fost o experienta tare placuta! Va recomand daca ajungeti in Poiana sa le treceti pragul!

Daca aveti si voi recomandari, le astept, cine stie cand ajungem din nou iar noua ne place sa incercam mereu ceva nou!

Am purtat:
-jenasi: - Cavalli via Fashion Days
-pulover: - Stradivarius
-cizme: - Moschino via Fashion Days
-geanta: - Musette

KISSES!

CONVERSATION

8 comentarii: