Beautyswap 4



Dragutelor, da, s-a ajuns la editia cu numarul 4 a Beautyswap-ului organizat de Ani de la Beauty Barometer!

Mi-am dorit sa particip si am fost pe faza absolut intamplator cand Ani a anuntat ca ne putem inscrie, pentru ca au fost doar 30 de locuri de data asta si in cateva ore s-au cam epuizat! Pe principiul primul venit, primul servit, am intrat si eu in grupul fetelor vesele si dornice sa schimbam ceea ce am adunat si nu foloseam cu alte minunatii!






Gazde ne-au fost fetele de la Beauty Studio 190, un salon foarte dragut si cochet, unde ma simt minunat si la serviciilor caruia apelez atunci cand vreau sa imbunatatesc ceva la imaginea mea!




Habar nu am despre ce mai povesteam aici, dar imi place fotografia...

M-am simtit minunat alaturi de fetele care au fost la eveniment, intotdeauna imi face maxima placere sa ma intalnesc cu ele. doar avem atat de multe in comun si imi place ca s-a conturat o comunitate foarte frumoasa!

Am degustat sucuri naturale si snack-ri sanatoase:






Ca intotdeauna, Ani s-a preocupat sa avem si sponsori pentru eveniment, asa ca am plecat si cu pungute acasa, fericite sa testam alte si alte noutati pe langa cele obtinute in urma schimburilor!






Sponsorii evenimentului au fost: Douglas, Sephora, Optima Shop, Sunstar GUM, Apivita, Unique Art, Beauty Studio 190, Herbalife, Flormar, Melkior, Charme D’Oriente, Mc Vitties, Profructta, BU, STR8. si le multumesc pe aceasta cale.




Fotograful evenimentului a fost:  Letitia Iordanescu


Acestea au fost o parte dintre produsele cu care m-am prezentat la swap:



Iar acestea au fost produsele cu care m-am intors acasa in urma swap-ului:




Din partea sponsorilor am plecat incarcata cu pungute colorate:






Un eveniment minunat! Il astept cu maaaare drag pe urmatorul!

KISSES!




CONVERSATION

2 comentarii: