POVESTE DELICIOASĂ CU PARFUM DE DRAGOSTE – EAU DE COLOGNE PENTRU EA ŞI EL, PE BAZĂ DE FEROMONI ORGANICI




Dragile mele, ma stiti, sunt o pasionata de parfumuri, despre o parte dintre parfumurile mele am scris recent aici! Dar am fost tare intrigata atunci cand am primit aceste ultime informatii din sfera incantatoare a parfumeriei de nisa!

Aroma zeilor…

Te invit la o călătorie specială, pe un tărâm de basm. O călătorie interioară, de descoperire şi auto-descoperire.

Descoperă prima apă de cologne pe bază de feromoni naturali: Delicious by Your Personal Aroma - love cologne  for gods and goddesses. Eau de cologne artizanală, delicioasă, mitică, pentru zeii si zeitele de azi şi dintotdeauna.

Poveste de dragoste.

Parfumierul roman Raluca Vasile, creatoarea parfumurilor artizanale Your Personal Aroma, a răspuns, deloc întâmplător chiar în luna iubirii, unei provocări. Provocarea de a capta esenţele misterioasei si eternei atracţii dintre feminin şi masculin, dintre yin si yang, într-un duo de parfumuri preţioase, seducătoare.

“Delicious” by Your Personal Aroma ţi se dezvăluie din două potire îngemănate, care captează esenţe rare, preţioase şi feromoni organici, revelându-ţi secretele alchimiei magice a esentelor naturale.

Pentru zeiţele eterne: Godilicious -Love Cologne for Goddesses, 50 ml, 250 lei.

Eau de cologne presărată cu dragoste pentru Zeiţa din tine, învăluită în note mitice de lychee, fructul pasiunii, neroli, bergamotă, măr verde, masoia, lemn de santal şi ambră.

Special pentru zeiţa din tine, Godilicious este disponibil şi în varianta custom made for a Goddess, 700 lei. Chintesenţă a feminităţii ascunsă în sticluţa-pandantiv vintage şi transformată într-o bijuterie preţioasă, prin textul dantelat din argint cu rodiu alb inoxidabil, creaţie Skin Deep & Moogu Contemporary Jewelry pentru Your Personal Aroma.

Pentru zeii moderni: Oudilicious - Love Cologne for Gods, 50 ml, 250 lei.

Lasă-te cucerit de Apa de colonie a zeului modern şi de notele ei preţioase de oudh (“lemnul zeilor”), iasomie, coacăze negre, mistica tămâie de Indii, ceai verde, prună, lime, ghimbir, lemn de guaiac, mesteacăn cu note de piele si tabac.

Şi ce cadou ar fi mai potrivit pentru a celebra legătura specială dintre voi dacă nu acest set delicios de seducator semnat Your Personal Aroma? Godilicious - Love Cologne for Godesses si Oudilicious - Love Cologne for Gods, 2 x 50 ml, 400 lei.


*Gama Delicious este disponibilă în boutique-ul online propriu yourpersonalaroma.com şi în concept-store-ul Molecule F din Promonada Mall, etaj 1, Bucuresti.



   
Magnetism mitologic

Delicious - o cologne seducatoare pentru zei si zeite, pe bază de feromoni naturali, din tărâmul de basm al  atracţiei irezistibile şi al esenţelor naturii.
Sentimentul acela unic pe care îl ai în clipa în care întâlneşti o aromă şi ştii că face parte din tine. Când îţi dai seama că parfumul acela este al tău, că te reprezintă cel mai bine.

Nu este doar o emoţie, nu este doar o poveste.
Este mai mult decât atât: o poveste de dragoste la prima pulverizare. O convingere. O descoperire a esenţei tale interioare.  Ştii că îţi aparţine.
Pentru ca, pur şi simplu, vei purta parfumul tău unic - al tău în cea mai naturală versiune a ta!

Be Godilicious, be Oudilicious, it’s So Delicious…

Despre parfumurile artizanale Your Personal Aroma by Raluca Vasile

Toate parfumurile Your Personal Aroma by Raluca Vasile au la baza esenţe naturale rare, nobile şi sunt artizanale, fiind create de parfumierul Raluca Vasile după metoda tradiţională de la Grasse, dar şi după metode arhetipale din parfumeria orientală, africană şi asiatică.

Raluca Vasile - Parfumier & Consultant in Branding multisenzorial

Raluca Vasile este consultant international in branding senzorial si singurul parfumier român certificat New Luxury code (pentru creare de parfumuri naturale din esente organice rare). Un parfumier român cu studii de specialitate in arta parfumeriei la Londra, Grasse si Milano si design multisenzorial la Seattle WA.

Dragile mele, daca aveti de gand sa faceti un cadou minunat pentru o perosna speciala, sau chiar pentru voi, va invit sa le faceti o vizita. Pe mine cu siguranta m-au facut foarte curioasa aceste arome, pe care chiar mi-as dori sa le incerc!

Va astept cu drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Suna extrem de delicios :) ador parfumurile <3 la prima vizita in Bucuresti ma voi opri si la Promenada Mall ;)

    RăspundețiȘtergere