Rusian Red for me, please!





Dragile mele, ce mai faceti, cum sunteti? Eu trebuie sa marturisesc ca am o perioada foarte aglomerata, uneori nu stiu cum sa ma mai impart intre toate lucrurile pe care le am de facut, si in ultimele zile parca ma incearca si un soi de astenie, de primavara sau nu, habar nu am, dar in orice caz simt ca am maaaare nevoie de o vacanta. Trebuie sa recunosc ca anul trecut nu am avut decat o saptamana de vacanta, fata de cele 5 pe care le aveam pana acum si parca ma resimt. Dar sunt unii care nu o au nici pe asta una, asa ca, ce sa facem, mergem mai departe!



Astazi vreau sa va povestec putin despre cateva produse MAC, care au intrat in viata mea si pe care le iubesc!

In primul si primul rand vreau sa va povestesc despre un ruj iconic. Nu cred ca exista pe lume iubitoare de beauty care sa nu fi auzit pana acum de celebrul Russian Red de la MAC. Toata lumea il vrea, il vaneaza, si-l doreste si pe buna dreptate!






Este un ruj rosu, asa cum vedeti si in imagini si dupa cum o sugereaza si denumirea. Un rosu clasic, atemporal, care nu are cum sa lipseasca din nici un portfard al unei iubitoare de ruj rosu. O culoare saturata, un rosu-rosu fara subtonuri de corai cum regasim la multe rujuri rosii!

Este mat, se aseaza foarte usor, este foarte pigmentat si atrage orice privire fara drept de apel. Daca intrati intr-o incapere purtand acest ruj, fiti sigure ca nu veti trece neremarcate! Deci atitudinea trebuie sa fie una pe masura!

Cum sa faci sa aplici un ruj rosu iar buzele sa arate perfect? Nimic mai simplu!

Te asiguri ca buzele sunt curate si uscate. Le poti chiar exfolia usor pentru a asigura o suprafata neteda, perfecta, pe care rujul sa se aseze ca acuarela pe panza unui pictor!

Apoi aplici un strat generos. Mie imi place sa aplic cu pensula pentru o mai buna precizie si conturare perfecta.

Dupa care, cu ajutorul unui servetel presat intre buze, indepartezi surplusul. Eu asa procedez pentru un machiaj de zi. Daca insa ies seara undeva, urmeaza un alt pas, in care reaplic inca un strat pentru o culoare cat mai intensa.







Il consider un ruj minunat, destul de cremos pentru a se aplica usor, dar totusi rezistent fara insa sa usuce buzele in mod neconfortabil. Daca va doriti, asa ca mine o aplicare fara probleme si o rezistenta si mai indelungata, puteti folosi si un creion de contur.

Eu am ales creionul MAC in nuanta Redd, care se potriveste la fix cu nuanta rujului meu. Imi place tare mult aceasta combinatie, o consider perfecta.






Creiounul este moale, nu zgarie, este acel creion de care te indragostesti! De altfel creioanele MAC sunt recunoascute pentru mina moale si buna, asa incat vi le recomand si eu cu caldura!




Cel de-al treilea produs despre care vreau sa va spun cateva cuvinte este un creion dermatograf alb! Da, eu iubesc creioanele negre, dar iata ca in rutina mea a aintrat si acest creion, ca doar mai trebuie sa schimbam lucrurile din cand in cand. Il folosesc pentru conturarea conjunctivei, pentru efectul de ochi mai mari, deschide remarcabil privirea!

Il mai folosesc si sub spranceana, in portiunea de arcuire maxima, in mod sters cumva, dar estompez bine de tot cu degetul, pentru un efect difuz, vag, de iluminare!






Acestea sunt recomandarile mele de azi! Daca va plac rujurile rosii nu puteti rata Russian Red, pur si simplu colectia voastra nu va fi completa. Si credeti-ma, veti deveni dependente de el si va veti intreba exact asa ca mine, cum de nu l-am luat pana acum?!

Intrebarea mea pentru voi este daca iubiti rujurile rosii si efectul glam pe care acestea il au asupra voastra? Ati incercat Russian Red pana acum, sau aveti alte preferinte de la MAC? Mi-ar placea sa aflu care sunt acestea!

Va astept cu mare drag si interes parerile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Port rujul rosu doar la evenimente, dar ma tenteaza sa incerc sa port si-n zile obisnuite.
    O sa-mi aleg si eu o nuanta de ruj rosu de la Mac. Pupici!
    http://www.beautybysunshine.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu port cu mare drag ruj rosu in diverse ocazii si in viata de zi cu zi! Trebuie sa iti descoperi si tu nuantele favorite! Te pup draga Elena!

      Ștergere
  2. E nuanta de rosu si genul de ruj ( mat , cremos ) care imi place

    RăspundețiȘtergere