Cherry Blossom Folie Florale sau parfumul primaverii!





Cum sa incep...Vine primavara, pluteste in aer si o simtim prin toti porii! Iar L'Occitane ne ajuta sa intram in acest spirit de zile insorite, de copaci infloriti, de minuni care se intampla sub privirea nostra...Pentru ca atunci cand privim un cires in floare suntem partasi la o minune!



Exista oare cineva care nu cunoaste L'Occitane? Am dubii, dar daca nu stiti gamele disponibile va invit sa le faceti o vizita in cel mai apropiat magazin sau in farmaciile Sensiblu selectionate!




L’Occitane en Provence întâmpină venirea primăverii prin lansarea gamei Cherry Blossom Folie Florale – o explozie de arome proaspete, de celebrare a renaÈ™terii È™i a naturii. Evenimentul este marcat prin redeschiderea magazinului L’Occitane din AFI Palace Cotroceni, locul unde clienÈ›ii vor putea pătrunde pentru câteva clipe într-un colÈ› de atmosferă plină de aromele magice provensale consacrate.




Prin gama Cherry Blossom Folie Florale, L'OCCITANE aduce un omagiu frumuseții florilor de cireș și parfumului lor delicat și feminin ce vestește primăvara. Moleculele de aromă, obținute pentru prima dată prin extracție la temperatură scăzută, păstrează secretul unui parfum spontan care celebrează reînnoirea naturii într-o ploaie de miresme vibrante și scânteietoare.




Gama Cherry Blossom Folie Florale cuprinde:

Apă de toaletă - 50 ml - eliberează la început note de vârf minunate de bergamotă È™i mandarină; notele de mijloc dezvăluie accente de flori de cireÈ™ alături de tradafir È™i violete, iar apoi se topesc în note de bază subtile de mosc.




Gel de duș -250 ml - notele vibrante de floare de cireș sunt dezvăluite în momentul dușului, când gelul eliberează un ingredient activ care curăță delicat și protejează pielea.

Lapte de corp - 250 ml - este ca o atingere de petale, lăsând pielea catifelată, hidratată È™i învăluită într-un parfum fructat floral, scânteietor.

Cremă de mâini - 30 ml – îmbogățită cu unt de Shea, conferă hidratare È™i netezire mâinilor, iar formula sa non-grasă este absorbită imediat.




Va asigur ca aroma este minunata, trebuie neaparat sa o incercati!

Ce va place de la L'Occitane? Care sunt aromele care pe voi va incanta cel mai tare? Ati incercat noua gama?

Va astept cu mare drag parerile!

Am purtat:
-fusta: - Alex Ciobanu
-cardigan: - Mango
-tricou: - Zara
-geanta: - L'Art No. 29
-cizme: - Musette

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Fleurs de Cerisier is a very delicate scent... noting in common with floral perfumes. it's airy and fresh. I know it by using the hand creamy... it was soooo good!!!
    Anyway, I like it but my fave L'Occitane's line is still Amande ^_^
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fain!
    Iti doresc un Martisor fericit si sa ai o primavara splendida!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere