D!SRUPT by Goldwell Color Zoom





Dragile mele, suntem toate pasionate de frumos, de noutati, de a descoperi ceva care sa ni se potriveasca si tototodata sa ne scoata din anonimat! Intr-o lume in care totul se misca atat de repede si schimbarile sunt deseori radicale de la un sezon la altul, ne luam inspiratia de la cei mai buni, pentru a fi si noi, acolo, alaturi de ei!



Sunt sigura ca si pe voi, ca si pe mine, va pasioneaza schimbarile de look! Si cum poti face totul mai usor decat cu o noua abordare a coafurii, a tunsorii, respectiv  a culorii!




Evident nu ne lasam pe mana oricui, pentru ca desi parul creste, sigur ca da, totusi nu ne dorim sa ne ratam primavara. Asa ca ne inspiram de la cei mai buni! Fara dubiu, trendul in acest domeniu vine de la Top Line, care a lansat colectia  D!SRUPT cu un show de zile mari!






Modelele au purtat tunsori spectaculoase, realizate de hairstilistii invitati pe scena, Simina Cheteles si Raul Tisa de la Vestige Atelier des Beaux Arts Cluj, sub atenta indrumare a invitatului special Agnes Westerman -Goldwell Global Master si parte a Color Zoom Master Team. Agnes este un stilit de renume mondial, specializata in tehnici inovative de culoare, lucrand cu revistele glossy si de profil din intreaga lume, dar si cu designeri celebrii.






Un alt invitat special on stage, a fost Valentina Pelinel, care a colaborat la randul ei cu celebre case de moda si reviste fashion si glossy din lumea intreaga.




Toata aceasta echipa a avut o viziune iesita din tipar pentru coafura si moda. Astfel, pentru a crea stilurile colectiei echipa a trecut peste barierele formei, ale culorii si ale texturii in materie de par.

Avand ca sursa de inspiratie trendurile din moda, echipa de creatie Color Zoom s-a depasit pe sine pentru a atinge un nou nivel. Impreuna au creat D!SRUPT – o colectie aspirationala de Hair Fashion, ce sparge orice tipar conventional si te invita la provocarea suprema a ideilor legate de stil.




Pentru a crea lookurile pentru acest trend, echipa pur si simplu a “rupt”(disrupted) forma, culoarea si textura parului. “Distrugerea” acestor 3 elemente au largit viziunea pentru o creativitate nebanuita si au oferit stilistilor libertatea de a crea look-uri unice cu ajutorul formelor reinterpretate/ reinventate, noilor tehnici de vopsire si texuturi infinite. Formele puternice intalnesc fluiditatea organica. Materialele stralucitoare intalnesc texturi mate si electrizate. Fondul Puternic si Neutru intalneste un fond cu Accente Vibante Disruptive!





D!SRUPT the Color.

Culoarea intensa creeaza impresia de miscare. Combinatiile iesite din tipare ca cele puternice de gri inchis si cele perlate sunt intrerupte de atingeri puternice de roz vibrant si albastru. Iar un albastru vibrant – taios ca un laser – loveste din plin un castaniu neutru .





D!SRUPT the Shape

Doua forme asemanatoare dar separate se completaza perfect intr-un look cu adevarat uimitor. Straturile interioare creeaza o forma unica in timp ce bretonul cut-out adauga un aer distinct look-ului. Un bob distorsionat este incadrat perfect de o adiere usoara de verde vibrant si galben; culori care plutesc cumva in exterior.





D!SRUPT the Texture

In aceasta colectie este vorba de mult mai mult decat despre drept sau cret – este despre a crea o textura perfect “intrerupta”. O textura care trece dincolo de forma, difuzeaza culoare si creeaza un look atragator smooth-frizz. Iar un breton cut-out incadreaza aici perfect fata, in timp ce restul parului are volum si o textura light.




Asadar, informatii sunt, specialistii lucreaza pentru noi, ne ramane doar noua initiativa de a da curs invitatiei la schimbare! Iar uneori schimabarea este binevenita, ca o gura de aer proaspat!

Voi ce spuneti? Va doriti o schimbare de coafura in acest sezon? Ce culoare sau tip de tunsoare va atrage cel mai mult?

Va astept cu drag impresiile!

KISSES!





CONVERSATION

5 comentarii:

  1. frumos...pentru mine este cam indraznet :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur, unele variante pot fi prea indraznete, dar un hair stylist priceput adapteaza trendul clientului! Te pup draga mea Coco!

      Ștergere
  2. Mi se par mai mult coafuri pentru show, sau pentru o persoana extravaganta. Nu imi ravnit niciodata nici macar dupa o suvita de alta culoare :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nici eu nu imi colorez parul, sunt destul de conservatoare, dar cine stie cand informatia poate fi utila! Te pup, draguta mea!

      Ștergere