Merele de aur sunt româneşti: se lansează sucurile naturale Profructta!




Dragile mele, sunt convinsa ca si voi ca si mine sunteti interesate de alimente si sucuri naturale care sa va dea confortul si siguranta necesare pentru familia voastra! Astazi va povestesc despre o noutate pe piata de sucuri din Romania!



Profructta s-a născut în Câmpulung Muscel şi, din respect pentru autenticitatea universului satului, culege energia satelor româneşti din apropiere şi o transformă în sucuri naturale din fructe şi legume, după selectarea roadelor care îndeplinesc criteriile de calitate.

Drumul satului continuă către mediul urban, energia naturală ajungând aici îmbuteliată în sticle de sticlă speciale, păstrătoare de proprietăţi. Solidari cu oamenii muncitori, Profructta, brand 100% românesc, crede în calitatea produselor şi încurajează bunătăţile locale.



Profructta – inspiraţie din magia şi energia satului

Satul românesc a fost întotdeauna un spaţiu mitic pentru care roadele pământului sunt darul acestuia pentru ţăranul care îl ascultă. Liviu Rebreanu spunea că pentru ţăran pământul este “o fiinţă vie”.  Această fiinţă este creatoare de energie pură care prin munca omului se transformă în hrană. Magia satului constă în simplitatea naturală, ce nu se alterează cu vremea. Valorile lui se păstrează din generaţie în generaţie, iar într-o lume în permanentă schimbare, acestea sunt o scânteie de magie ce inspiră şi încurajează o evoluţie armonioasă şi fără nici un fel de aditivi.





Tehnologia din spatele sucurilor 100% naturale

Sucurile naturale Profructta sunt 100% naturale, obţinute din fructe şi legume de categoriile I şi a II-a, atent selecţionate, presate la rece, pasteurizate scurt la 82 grade Celsius pentru a păstra vitaminele şi mineralele benefice pentru o alimentaţie curată şi o dezvoltare armonioasă. În fabrica de la Câmpulung Muscel, dotată cu tehnologie de ultimă generaţie, sucurile naturale sunt îmbuteliate în ambalaje de sticlă care sunt inerte din punct de vedere chimic faţă de produs şi nu modifică gustul acestuia. Sticla este un material impermeabil şi reciclabil. 





Un pahar de suc Profructta

Sucul de mere, pere, vişine, cireşe, fructe de pădure şi mixul între acestea, precum şi sucurile din legume, reprezintă o sursă bogată de stare de bine şi o excursie în mediul sănătos rural. Fiecare sticlă dezvăluie gustul soiurilor de fructe şi legume utilizate, rezultând arome ce, în mod natural, pot să difere uşor. Profructta este garanţia unor produse de calitate superioară, ce respectă mediul, micii producători şi consumatorul şi poartă eticheta „produs românesc”.


Sucurile Profructta pot fi găsite în hypermarketurile Cora, patiseriile Paul, Restaurant DaDa, Farmaciile 2na, Camera din faţă, în anumite săli de fitness şi spauri, dar şi în alte locaţii de tip cafenele sau cluburi. 

Preţ recomandat: sticla 0,33l – 6 lei; sticla 1l – 12 lei

Voi ce spuneti? Sunteti ninteresate sa incercati aceste sucuri? Eu va spun ca le-am incercat la BeautySwap si va asigur ca sunt minunate, atat cele din fructe cat si cele din legume! Eu chiar am incercat unul cu ridiche si mi s-a parut foarte bun!

Va astept si pe voi cu impresii!

KISSES!




CONVERSATION

8 comentarii: