Pandora Spring Collection 2016




Dragile mele, intotdeauna ma gandesc cum ar fi viata mea fara acele lucruri marunte si frumoase care ma fac sa vibrez, imi aduc bucurie in suflet si un fel de liniste interioara...Bine... linistea mi-o regasesc abia dupa ce dulcegariile ajung in mana mea, sa ne intelegem!

Pentru ca da, sunt dependenta de frumos si atunci cand chiar imi place ceva, mi se cam intuneca mintea si trebuie sa reusesc sa achizitionez acel ceva...




Si pentru ca bijuteriile sunt mari si vechi iubiri astazi va povestesc despre ce talismane Pandora vreau sa ajunga in perioada urmatoare in colectia mea...










Si pentru ca prin ianuarie imi facusem inca un wishlist Pandora, care nu stiu cum dar nu a mai ajuns sa va fie prezentat, iata-l acum in toata splendoarea, ca doar majoritatea inca mai sunt in magazine, deci va puteti satisface poftele!

Intre timp doua dintre aceste minunatii au ajuns in colectia mea (omul de zapada si caseta de bijuterii), plus inca alte doua, o inimioara pe care sotul meu mi-a luat-o asa, de capul lui, gandindu-se ca ma va ajuta sa ma insanatosesc mai repede - si da, chiar s-a intamplat, a doua zi eram la serviciu, tratand alti pacienti...Iar cea de-a doua este floarea de orhidee, ajunsa foarte de curand in colectia mea si pe care mi-o doream de vara trecuta!


















Sunt tare curioasa, voi ce ati mai adaugat colectiei voastre? Din noua colectie ce va doriti? Va astept cu mare interes parerile!

Colectia de primavara o puteti vede aici si bineinteles in toate magazinele Pandora!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii: