Just a little pink!





Dragile mele, am avut o luna absolut nebuna, nebuna, nebuna, in care nu am mai apucat sa va scriu, dar revin incet-incet la normal! Nu stiu cum a zburat timpul, dar iata vine Pastele si bineinteles ca ne pregatim! De fapt eu am facut si curatenia generala, totul e in ordine...

Am sarbatorit-o si pe Beatrice, a facut sapte ani, am facut o petrecere cu copii la un loc de joaca foarte dragut dar am avut multe pe cap si iata ca abia acum revin si eu cu o tinuta noua!

Am purtat:
-fusta: -HERE
-bluza: - Zara
-colier: -Zara
-pantofi: - Guess
-geanta: - Musette
-pardesiu: - via Asos








O plimbare in parc a fost momentul ideal de a surprinde in imagini o fusta absolut minunata! Eu iubesc fustele mai mult decat rochiile, le consider mai versatile, le poti combina la nesfarsit si sa obtii mereu o imagine fresh.








Culoarea face parte din viata mea si fie ca este vorba despre culori puternice, accidulate, fie de tonuri dulci si pastelate, le iubesc pe toate la fel de mult! Trebuie sa va spun ca nu imi ia mult sa imi incropesc o tinuta, pornesc de la un element, in cazul de fata fusta pe care voiam musai sa o arat si de aici, lucrurile sunt foarte simple...In fata dulapului, aleg imediat elementele care imi plac, poate oscilez intre doua-trei bluze, dar de obicei stiu cam ce mi-ar placea sa imbrac!












Fusta de astazi este minunata, am comandat-o in marimea L, dantela este usor elastica, asa ca nu sunt probleme de a nu se aseza cum trebuie si va asigur ca este impecabila. Inca o gasiti AICI!

Are o lungime absolut decenta si o dublura la fel, care in poze pare mai scurta decat este in realitate pentru ca se mai ridica in timpul mersului, dar poate fi purtata cu succes atat la birou cat si la o iesire, depinde de noi cum o accesorizam!












Este cel mai dulce roz, asa ca eu am combinat-o cu alte nuante pastelate pentru o zi plina de buna-dispozitie.










Viata noastra este rareori perfecta, ca o poza intr-o carte, este cu siguranta intotdeauna cu suisuri si coborasuri, dar depinde doar de noi sa ne simtim bine cu noi si cu cei din jur. De foarte multe ori raman uimita de cat de multe inventii si povesti vad in jurul meu, oameni care isi creioneaza o imagine in ochii altora, iar atunci cand cade cortina, se descompune si masca. Acesta cred ca este cel mai trist lucru, mai fara substanta, pentru ca tu nu esti in acea poveste, ai inventat-o pentru auditoriu.

Am tinut sa va spun toate astea, nu pentru ca voi nu le-ati sti, nu le-ati intui, dar pentru ca si eu, desi stiu foarte bine cum stau lucrurile in anumite situatii, inca sunt uimita de anumite aspecte, de modul in care "pozam" si ne dorim sa fim un exemplu demn de urmat pentru altii. De fapt fiecare are drumul lui, oportunitatile lui, duce propria lupta si evident isi alege singur calea, fie ca este vorba despre cea profesionala sau personala.

Tot ce conteaza este sa fii tu multumit de tine, sa stii ca daca nu poti face bine, macar sa nu faci rau! Este un principiu dupa care ne ghidam in medicina si pe care eu mi l-am insusit si in viata personala.












Revenind la tinuta, am integrat tipuri diferite de dantela, voaluri, transparente, pentru a creiona un outfit in care sa ma simt eu bine si care daca va inspira si pe voi m-as simti bucuroasa.


















V-am plimbat alaturi de mine prin Gradina Botanica si sper ca nu v-ati plictisit si ati rezistat pana la final!
















Seara am incheiat-o la un bistro foarte sic, Braserie Cotroceni, cu mancare foarte buna si atmosfera de asemenea!










Dragile mele, va pup si va astept si pe voi cu impresii! Voi cum ati purta fusta mea? In ce tip de tinuta o vedeti integrata?

KISSES!


CONVERSATION

7 comentarii:

  1. iti vine minunat tinuta, foarte frumoasa!
    si ce de bunatati :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult draga mea Coco! Ma bucur daca iti place! Te pup, cu drag!

      Ștergere
  2. Welcome back! :)
    Imi place pardesiul si felul in care ai accesorizat tinuta.
    Trebuie sa te ischitesc eu intr-o zi cum e cu cumparaturile astea pe asos.com :)
    Te imbratisez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Irina, iti multumesc pentru cuvintele frumoase!

      Am scris despre cum cumpar eu de pe Asos aici: http://www.beautystory.ro/2015/12/cum-cumpar-de-pe-asos-si-de-ce-nu-mai.html, dar oricand ai vreo intrebare, curiozitate, raspund cu cel mai mare drag! Te pup!

      Ștergere
  3. Ce fusta frumoasa! Imi place foarte mult intreaga tinuta!
    Aveti o fetita frumoasa, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
    La multi ani, Beatrice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult! Esti foarte draguta! Sa fie sanatoasa, asta este tot ce imi doresc!

      Ștergere