Black Friday de Primavara la Altex





Dragii mei, cu totii vanam reducerile, tuturor ne plac ofertele bune, asa ca am decis sa va fac si voua cunostinta cu o noua oferta care vine de la Altex!


Odată cu sezonul cald, ALTEX vine cu un nou val de reduceri adaptate pentru toate categoriile de consumatori. Începând de mâine, ALTEX România dă startul campaniei Black Friday de primăvară şi te aşteaptă cu discounturi masive la cele mai căutate produse. Vestea bună e ca super ofertele vor fi disponibile în toate magazinele din ţară, dar şi online, în perioada 12.05.2016 - 17.05.2016, în limita stocului disponibil. Promoţiile vor fi anunţate pe www.altex.ro şi includ reduceri la sute de produse VIP din IT, comunicaţii, electrocasnice mari şi entertainment. Printre acestea se numără:

·         Smartphone-ul Samsung Galaxy S7

·         Televizorul curbat smart LED Full HD Samsung de 101 cm

·         Espressoarele De Longhi Magnifica S ECAM ÅŸi Krups (15 bari)

·         Mini blender-ul RUSSELL HOBBS Mix & Go (300 W)

·         Aparatele de aer condiÅ£ionat cu kit de instalare de la Vortex

·         Combina frigorifică Indesit, clasa energetică A+ ÅŸi capacitate 334 l

·         Ondulatorul de păr ROWENTA Expertise So Curls

·         Placa de îndreptat părul Remington

Plus multe altele pe care le poţi descoperi pe www.altex.ro şi în magazine. Toate ofertele sunt gândite ca o oază de relaxare pentru zilele toride de vară.

Åži nu uita… la ALTEX găseÅŸti cele mai bune oferte pentru toate produsele pe care le cauÅ£i. TotuÅŸi, dacă un client va găsi în altă parte produsele cumpărate la preÈ›uri mai mici, va primi de 2 x diferenÈ›a.

Hei, ce spuneti, va tenteaza o tura de cumparaturi? Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii:

  1. Pe mine ma deruteaza black - frday - urile astea toata ziua si nu mai am incredere nici in cel adevarat. Ba al saptamanii, ba al weekend-ului, al lunii.... toata ziua suntem intr-un black fiday.

    RăspundețiȘtergere