Color Your Life Brunch





Dragile mele, astazi vreau sa va povestesc putin despre un eveniment minunat la care am avut bucuria sa particip!



Color Your Life Brunch, eveniment marca Sunday PR, găzduit de această dată la Color One Coffee, a reunit branduri românești celebre ce activează în industria de fashion și beauty, vedete și reprezentanți media.




Diana Bart, Gianina Corondan, Roxana Ciuhulescu, Giulia Anghelescu, Roxana Ionescu, Simona Țăranu și Radu Buzăianu, împreună cu jurnaliști și bloggeri de fashion, beauty și lifestyle, cu totii am avut parte de un brunch colorat și special în cadrul căruia am sărbătorit the beauty of life alături de Diane Marie Studio, Madam Mitza și Beauty One.




Pantofii COOLorati de la Diane Marie, șosetele urbane, potrivite pentru pedalat, de la Madam Mitza și produsele profesionale de make-up de la Paese aduse în România de Beauty One, pe care cei prezenți la brunch le-au putut admira și încerca, sunt doar câteva dintre lucrurile care ne colorează viața și ne aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi.




#DianeMarie este un brand românesc ce produce și comercializează încălțăminte pentru femei. Pantofii COOLorati de la Diane Marie sunt veseli, au combinații îndrăznețe de culori și texturi și sunt foarte confortabili. Îi găsești în Centrul Vechi, pe Str. Smârdan 28 și în Pasajul Șelari 4 și online pe www.pantofidianemarie.ro




#MadamMitza colorează România cu șosete urbane, colorate și vesele, pentru femei și bărbați. Șosetele au modele inedite și inserții grafice cool, sunt funny, cozy și sunt potrivite pentru orice ieșire în oraș. Mai ales în timpul liber, la o plimbare prin parc sau cu bicicleta. Le găsești pe www.madammitza.com

#BeautyOneRomania este de peste 10 ani alegerea nr 1 a centrelor de beauty și spa-urilor de succes, oferind produse profesionale și servicii de înfrumusețare de cea mai bună calitate: Bruno Vassari, Label M, Chi, Kardashian, Paese, Pevonia, Eximia etc. Mai multe detalii despre minunatele lor produse gasiti pe www.beautyone.ro




Și nu în ultimul rând, #ColorOneCoffee, un concept inedit de cafenea, food bar și coffee shop din zona Cotroceni a Bucureștiului.




Personal m-am indragostit de o pereche de pantofi curcubeu care trebuie sa fie ai mei!!!!! Nu mai vorbesc de minunatiile de la Paese pe care le-am admirat la fata locului si cu care as fi plecat acasa daca se putea, haha! Sau despre sosetele atat de frumos colorate care mi-au inveselit ziua! Iar cafeneua o recomand cu mare drag, este un loc linistit si boem, care intamplator este foarte aproape de scoala fetitei mele, deci planuiesc sa ii trec pragul mai des, ma bucur ca am avut ocazia sa o descopar!


Sunt curioasa daca si voi aveti cunoastinta despre brand-urile mentionate, daca le indragiti la fel de mult ca si mine! Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!





CONVERSATION

4 comentarii: