Flori de camp...pe o fusta!





Dragile mele, cum ati petrecut sarbatorile?  Sper ca bine, alaturi de cei dragi. Eu am petrecut foarte bine, cu familia sotului meu, desi trebuie sa recunosc ca cele cateva zile au trecut muuuult prea repede si ne-am fi dorit sa ne putem prelungi macar putin minivacanta.



Din pacate nu a fost posibil, asa ca iata-ne din nou in vartejul nostru de zi cu zi...si mai presus de orice am fost data peste cap de faptul ca deja incepe scoala iar eu nu stiu de ce ramasesem cu ideea ca vacanta tine doua saptamani...In fine, bine ca ne-am dat seama la fix si nu ne-am intors in Bucuresti fara copil!








Sa revenim insa la oile, pardon...fustele mele...

Am purtat:
-fusta: - HERE
-geanta: - L'Art No. 29
-colier, tricou: - Zara
-pantofi: -Musette
-geaca: -via Asos






Astazi va prezint o noua fusta absolut MINUNATA! O poienita cu flori pe o fusta, hmmm, pentru mine suna bine! Stiu ca sunt fete care nu iubesc imprimeul floral, il evita in mod constant, insa eu nu fac parte din aceasta categorie si fiecare nou prilej de a adauga in garderoba o noua piesa inflorata in mod diferit fata de ceea ce mai am, nu face decat sa ma bucure fooooarte tare!












Am vazut fusta asta prin iarna, dar am evitat sa o cumpar atunci pentru ca mi s-a parut prea subtire si va spun sincer ca mi se parea ca este dintr-o panza de proasta calitate...Dar nuuuu, surpriza, este dintr-un material cu tinuta, destul de plinut si chiar a fost o super surpriza aceasta. Aveam emotii cand am comandat-o dar imi placea imprimeul atat de mult incat mi-am zis ca si daca nu e cine stie ce material, tot merita! Asadar, bucuria a fost uriasa cand am primit-o si am constatat ca este minunata din toate punctele de vedere! O recomand cu mare drag, daca va place genul, cu siguranta nu veti fi dezamagite!













Abia astept o vreme mai prielnica sa o port in alte si alte combinatii.






Sunt curioasa daca si voua va place, sau daca mi s-a pus doar mie pata...Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Superb imprimeul fustei tale, imi place intreaga tinuta pastelata!
    Cred ca in alea doua saptamani intra si saptamana altfel, parca inainte erau doua.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga mea Miha! Nu stiu ce mai intra in saptamanile de vacanta, noi sa fim sanatosi! Te puuup!

      Ștergere
  2. este minunata fustita, numai vremea buna se lasa asteptata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga mea! Daaa, asa este, vrem sa vina vremea buna! Te pup draga mea!

      Ștergere