label.m Diamond Dust





Stateam intr-o zi si ma gandeam ca sunt o norocoasa...din multe puncte de vedere...am mai dezvoltat eu subiectul aici, pe blog...Dar acum ma gandeam ca sunt norocoasa pentru ca traiesc intr-o perioada in care ne putem permite ceea ce pe vremuri isi permiteau doar capetele incoronate...

Nu este o gluma si pentru a va convinge, va dau si cateva detalii despre o noua lansare de marca, la care am avut marea bucurie sa pot participa!




Beauty One a lansat în România Colecția label.m Diamond Dust, linia de lux cu particule de diamant, în cadrul unui eveniment glamorous, elegant și rafinat in cadrul caruia am descoperit și am testat în exclusivitate noile produse cosmetice marca label.m pentru îngrijirea părului și corpului cu particule de diamant, brand distribuit în România de Beauty One.




Pe lângă particulele de diamant, linia de lux label.m conține șampanie, perle și petale de trandafir.




Șamponul È™i balsamul cu particule de diamante curată cu delicateÈ›e È™i echilibrează nivelul de hidratare al părului, fortifică È™i transformă firul de păr într-unul  sănătos, incredibil de strălucitor È™i plin de volum.




LoÈ›iunea de corp cu particule strălucitoare conferă pielii luminozitate È™i strălucire,  hidratează în profunzime, transformă pielea ternă într-una catifelată È™i radiantă.




O altă atracÈ›ie a evenimentului Beauty One powered by Sunday PR a fost geanta de vară colorată È™i extravagantă realizată de designerul Jean Pierre Braganza special pentru label.m. Cu un design special desprins din colecÈ›ia Spring - Summer 2016 de la “London Fashion Week”, geanta se poate găsi atât în saloanele partenere Beauty One, cât È™i pe www.luxbeauty.ro




Eu testez balsamul pentru par si desi l-am folosit doar o singura data pot sa spun ca imi place tare mult cum imi lasa parul. Revin cat de curand cu impresii mai detaliate!

Daca a mai folosit cineva vreunul dintre produse m-as bucura sa aflu si parerea voastra, label.m stiu ca este un brand tare iubit!

Va astept cu mare drag si interes parerile!

Am purtat:
-pantaloni: -Zara
-sacou: - Zara
-geanta: - L'Art 29


KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. super, si ce tinuta vesela ai avut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello Camelia,
    Fantatic event, great post!
    Thanks for sharing, love the photos!
    xx
    Helena
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2016/05/bien-s-hydrater-en-ete-stay-hydrated-in-the-summer.html

    RăspundețiȘtergere