Cramposie Selectionata 2015, noua lansare AVINCIS!




Cine nu iubeste un vin bun?! Hmmm, un pahar de vin la masa este recomandat de medic iar dovada faptului ca este sanatos o constituie speranta de viata a francezilor, care se stie, sunt mari iubitori de vin...

De aceea, mi-am propus sa va fac astazi cunoastinta cu un titlu nou lansat de catre Crama AVINCIS.
Crama AVINCIS, unul dintre cei mai reputaÅ£i producători de vinuri premium din România, recunoscut la nivel internaÅ£ional, lansează un nou vin alb unic, produs din recolta de struguri a anului 2015: CrâmpoÅŸie SelecÅ£ionată 2015. 




Crâmpoşie Selecţionată este un soi local din Drăgăşani care s-a adaptat perfect solului său de origine. E un vin special, galben foarte deschis la culoare, cu discrete reflexii verzi. Crâmpoşie Selecţionată 2015 are un buchet proaspăt şi expresiv de pară şi măr verde, iar gustul său este persistent şi plin de viaţă cu note citrice şi combinate cu o uşoară mineralitate. E un vin uşor de consumat şi potrivit oricărei ocazii.




“Ne bucurăm nespus să lansăm acest vin, mai ales că soiul este unul tipic pentru Drăgăşani ÅŸi pentru noi e o ocazie de a duce mai departe povestea familiei Stoica ÅŸi a cramei noastre. Nimic nu se compară cu gustul vinului nobil, mai ales atunci când el este îmbogăţit de povestea locului, iar pentru noi CrâmpoÅŸie SelecÅ£ionată 2015 adună într-o sticlă istoria locului, alături de eforturile pe care le depunem constant de aproape 10 ani pentru a produce vinuri de calitate”, a declarat Andreea Micu, owner Crama AVINCIS.
Disponibil în cantitate limitată, Crâmpoşie Selecţionată 2015 va fi distribuit exclusiv prin intermediul magazinelor specializate de vinuri, sau în reţeaua Horeca.




AVINCIS este crama lui Valeriu ÅŸi a Cristianei Stoica, care au decis – în 2007 – să dea o nouă viaţă viei familiei, situată în regiunea dealurilor subcarpatice, la porÅ£ile mănăstirilor din nordul Olteniei, în zona Drăgăşani.

Regiunea, faimoasă pentru viile ei, se dezvoltă acum şi din punct de vedere turistic. Astfel, pe Domeniul Vila Dobruşa - Drăgăşani, pasionaţii de vinuri pot vizita cramă proiectată de arhitectul Alexandru Beldiman, care se remarcă prin arhitectura modernă şi inedită, pot lua parte la degustări de vinuri şi la evenimente exclusiviste.

Anul trecut, AVINCIS a câştigat patru medalii – una de argint ÅŸi trei de bronz – în competiÈ›ii internaÅ£ionale de renume, fapt care confirmă atât calitatea, cât ÅŸi excelenÅ£a brandului premium de vin românesc.

Eu am purtat:

-geanta: - L'Art29
-fusta: - Asos
-sandale: - Asos
-bluza: - Zara
-Colier: - Zara

Asadar, va invit si pe voi sa cautati in magazine aceasta noutate si sa imi spuneti parerea voastra! Va astept cu drag parerile! Sunteti pro sau contra vin?

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu