Sa vorbim despre Siviero Maria!





Cum ar fi viata fara inghetata, v-ati gandit vreodata? Eu parca nici nu vreau sa ma gandesc, pentru ca de fapt, nu poooot, creierul meu refuza asta!

Si daca si voi sunteti la fel ca mine, nu va ramane decat sa plecati in cautarea Siviero Maria! De ce?

Siviero Maria, brandul de gelato autentic italian, te îndeamnă să încerci vara aceasta cele patru sortimente de sorbetto din gama G7: căpșuni, lămâie, mere și zmeură. Sorbetul este un produs fără lapte, pe bază de suc de fructe, deci poate fi consumat de cei care au intoleranță la lactoză, care țin post sau care sunt vegetarieni.




Sorbetto – strămoÈ™ul îngheÈ›atei de astăzi

Primele referinÈ›e ale acestui desert rece apar încă din antichitate, când Nero, regele Romei, își trimitea sclavii după gheață pe crestele MunÈ›ilor Alpi. AceÈ™tia îi preparau regelui Nero un desert rece: un amestec de nectar de fructe, gheață È™i miere, care a devenit de-a lungul timpului cunoscut sub numele de „sorbetto”. Denumirea de „sorbetto” derivă din limba arabă, din cuvântul „sharbat”, care înseamnă „piure de fructe”, însă rădăcinile acestui cuvânt apar È™i în alte limbi indo-europene, precum greaca sau persana.




Gama G7 de sorbetto păstrează adevăratul gust al unui gelato

Deși nu conține lapte, gama G7 de sorbetto Siviero Maria păstrează adevăratul gust și textura unui gelato, având un conținut mare de fructe. Sorbetto alla fragola are peste 50% pulpă de căpșuni, Sorbetto alla mela conține 57% suc de mere, Sorbetto al limone conține 20% suc de lămâie de Sicilia, iar Sorbetto alla lampone - 60% suc de zmeură.




Ce spuneti, care sortiment va face cu ochiul? Eu recunosc ca sunt disperata dupa capsune.

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii: