Ciocolax, un ajutor pentru starea de bine...




Dragile mele, cred ca suntem cu toate de acord ca un stil de viata sanatos, armonios a devenit tot mai greu de atins in zilele noastre, dara ramane un deziderat la care aspiram cu totii...

Sedentarismul, stresul și alimentația necorespunzătoare sunt principalele cauze care contribuie la starea de disconfort a întregului organism...

O digestie deficitară poate avea repercusiuni asupra întregului organism și poate duce la o stare generală de disconfort, dat fiind faptul că de cele mai multe ori constipația este catalogată greșit ca fiind o stare, și nu o afecțiune. Studiile recent realizate arată că problemele digestive și implicit constipația sunt tot mai des întâlnite în zilele noastre.

Pentru a combate constipaÈ›ia în toate formele ei, Ciocolax lansează o gamă complexă de laxative naturale: Ciocolax Clasic – pentru ameliorarea constipaÈ›iei ocazionale, Ciocolax Forte – pentru combaterea simptomelor constipaÈ›iei cronice È™i Ciocolax Rapid – pentru combaterea rapidă a simptomelor constipaÈ›iei ocazionale, având un efect rapid, cu instalarea după 3- 4 ore.


Digestia corectă și buna funcționare a întregului organism sunt într-o relație de interdependență, iar sedentarismul, stresul și alimentația necorespunzătoare sunt principalele cauze ale apariției problemelor digestive și ale constipației. Atunci când organismul nu are o digestie corectă, acest lucru va afecta buna funcționare a întregului organism.

80% dintre persoane se confruntă ocazional cu problema constipației

Studiile realizate în acest sens arată că 80% dintre persoane se confruntă ocazional cu problema constipației, iar 40% dintre aceștia nu fac nimic pentru a remedia această problemă, deși le afectează confortul fizic și psihic.


Ciocolax lansează o gama completă de laxative naturale




Ciocolax
 este primul laxativ natural, învelit în ciocolată belgiană, masticabil, ce acÈ›ionează eficient È™i delicat împotriva constipaÈ›iei ocazionale È™i se recomandă administrarea unui comprimat pe zi, timp de maxim 10 zile. Datorită combinaÈ›iei optime de ingrediente naturale (25 mg Senna È™i 10 mg Frangula), Ciocolax Simplu acÈ›ionează eficient È™i delicat.




Ciocolax Forte este un laxativ natural, învelit în ciocolată belgiană, masticabil, plăcut de administrat, ce acționează împotriva constipației cronice, având efect după aproximativ 8 ore de la administrare. Ciocolax Forte are un conținut din ingrediente 100% naturale: 175 mg Senna și 18,75 mg Frangula.




Ciocolax Rapid este primul laxativ sub formă de capsulă moale care își face efectul în maxim 4 ore de la administrare. Acesta acționează puternic și eficient împotriva constipației, atunci când se dorește un efect rapid. Ciocolax Rapid este eficient și puternic datorită combinației sinergice de ingrediente naturale: 60 mg de Cascara, 50 mg de Senna, 49 mg de Frangula și 15 mg de Fucus.

Asadar pentru acele situatii neplacute, care ne pot deranja atat intr-o vacanta dar si in viata de zi cu zi, avem la indemana un remediu eficient si foarte sigur!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu