Diane Marie Studio, sau pantofii de zana...



Dragile mele, voi stiti pasiunea mea pentru pantofi si mai ales pentru pantofii colorati....Daca as avea un walk-in dressing plin cu pantofi, va asigur ca as fi cea mai fericita!

Brandul Diane Marie nu imi este strain, drumurile ni s-au mai intersectat in cateva ocazii, am admirat taaaare mult cateva perechi de incaltari printre care si niste pantofi curcubeu, dar uite ca inca nu posed nici o pereche de la ei. Daaaaar, asta nu inseamna ca nu imi place sa stiu totul despre brand, sa fiu la curent cu noutatile, pentru ca, nu-i asa poate ca in cel mai scurt timp voi avea si eu o minunata pereche de pantofi Diane Marie!

Din această toamnă, pantofii brandului românesc Diane Marie Studio sunt disponibili și în magazinul Ma Dame din Băneasa Shopping City, unul unul dintre cele mai importante centre comerciale de pe piaţa locală.




Parteneriatul dintre cele două branduri românești face parte din strategia de expansiune a brandului Diane Marie:

“Noua colaborare vine ca un pas firesc în strategia noastră de dezvoltare. Ne dorim să devenim mult mai prezenÈ›i pe piață È™i mai accesibili pentru clienÈ›i, mai ales pentru cei care lucrează sau locuiesc în proximitate. Ma Dame este un brand românesc cu experiență È™i notorietate în industria de fashion din România. Atât noi, cât È™i partenerii noÈ™tri punem accent pe produse de calitate. Prin prisma acestei colaborări, vizitatoarele mall-ului se vor bucura de creaÈ›iile noastre È™i vor putea alege È›inute complete pentru diferite momente ale zilei sau evenimente dintr-un singur loc”, declară Diana Nedea, fondatoarea brandului Diane Marie Studio.

Diane Marie Studio are în portofoliu încălțăminte pentru femei, dar și modele pentru bărbați, realizate manual într-un atelier de producție propriu. Se remarcă prin modelele colorate și urbane, prin calitatea pielii și comoditatea calapodului și se adresează femeilor moderne și dinamice, ce pun preț pe eleganță, feminitate și confort.

În prezent, brandul vinde online pe www.pantofidianemarie.ro, are două magazine în Centrul Vechi al Capitalei (Strada Smârdan nr. 28 și Pasajul Șelari Nicolae nr. 4) și distribuie încălțăminte către marile orașe ale țării.

Asadar, voi ati facut pana acum cunostinta cu acest minunat brand? Mi-ar placea tare mult sa va aflu parerile, experientele!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu