Forever 21 in Romania!!!!!




Heiii, cine nu a auzit de Forever 21???? Chiar exista cineva? Eu am fost tare bucuroasa de faptul ca, in sfarsit, au deschis primul magazin in Romania! Si se pare ca nu doar eu am fost bucuroasa!



Marea Deschidere a primului magazin Forever 21 în București a devenit cel mai important eveniment de fashion și distracție al sezonului

Aproape 20.000 de persoane au vizitat magazinul în prima zi, iar peste 1.300 au așteptat de la 10 dimineața ca porțile magazinului să se deschidă.




Sâmbătă, 3 septembrie, la 10 dimineața fix, în noul mall ParkLake, Yannis Argyriou, Director de Operațiuni al companiei Teren Management Europe, alături de Ingo Nissen, GM al Sierra Developments Romania și de faimoasa actriță și bloggeriță de lifestyle și fashion Dana Rogoz, au tăiat panglica galbenă iconică a celei mai noi și incintante destinații de shopping din București: magazinul Forever 21. Lansarea magazinului în România este parte a strategiei de extindere în 9 țări din Europa a companiei Teren Management Europe, francizorul exclusiv al brandului Forever 21.




În ziua deschiderii magazinului, clienții s-au putut bucura de un maraton de DJ set de aproape 12 ore care a adăugat ritm cumpărăturilor și de prezența gazdei evenimentului, Dana Rogoz, care le-a oferit multe surprize și a întreținut atmosfera. S-au alăturat distracției și fanii brandului, vedeta Laura Cosoi și bloggerul Ovidiu Mureșanu, care au vizitat magazinul și au recomandat outfituri cu stil.




ÃŽn timpul weekendului, mii de oameni au vizitat magazinul È™i au experimentat atmosfera unică de shopping pe care o oferă brandul Forever 21. Cele mai populare colecÈ›ii au fost Forever 21 Active, Denim Collection, Boho girl, colecÈ›ia de lenjerie È™i cea pentru bărbaÈ›i, venite direct de pe catwalk în magazine, inspirate de  street style, cu haine făcute din materiale de calitate superioară, la preÈ›uri accesibile. De asemenea, accesoriile luxuriante È™i genÈ›ile, care sunt un trademark pentru Forever 21, au fost foarte solicitate.

Magazinul Forever 21 din BucureÈ™ti oferă mult mai mult decât shopping – este o experiență a tuturor simÈ›urilor care cuprinde un design exclusiv, muzică, entertainment È™i, desigur, opÈ›iuni de modă irezistibile. Lansarea brandului È™i a primului magazin Forever 21 în BucureÈ™ti îmbogățeÈ™te scena modei locale cu oferte exclusiviste la preÈ›uri excepÈ›ionale.

Eu am avut ocazia de a participa la petrecerea de lansare a brandului si bineinteles ca am dat o raita prin magazin si am vazut o muuuuultime de haine minunate, pentru care planuiesc sa ma intorc!

Voi ati ajuns la Forever 21? Daca da, la ce anume v-a ramas gandul? Sau poate chiar ati cumparat cate ceva! Va astept cu mare drag parerile, ca intotdeauna!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu