Perfectil, pentru par si unghii sanatoase!




Nu stiu la voi cum se intampla, dar mie in prag de toamna incepe sa imi pice parul! Din pacate...

Nu imi place sa vad ca fiecare spalare pe par se lasa cu cate un pumn de par cazut. Am incercat variante multiple, tot soiul de solutii externe dar am ajuns la concluzia ca este cam degeaba! Stiu bineinteles ca solutia trebuie sa vina si din interior, sau mai bine zis mai mult din interior, de aceea in toamna asta vreau sa schimb ceea ce fac! Asa ca am in plan sa incerc Perfectil!

Păr bogat È™i strălucitor, piele tânără È™i sănătoasă, unghii puternice È™i rezistente… toate acestea fac parte idealul unui organism armonios, dar stresul sau obiceiurile alimentare necorespunzătoare periclitează aportul de nutrienÈ›i esenÈ›iali în bunăstarea sănătății.

Este atât de simplu să dai o notă de frumusețe părului, pielii și unghiilor cu doar un produs: Perfectil Argumentele vin dintr-o formulă complexă, bazată pe cercetări științifice și cu o formulă ce conține 20 nutrienți esențiali în sănătatea organismului:

Ingrediente “cheie” pentru păr precum  Biotină (combate alopecia, albirea părului), Cupru (rol în formarea foliculilor de păr È™i în generarea rezistenÈ›ei), Magneziu, Zinc, Iod.

Nutrienți speciali pentru piele Mangan (vital pentru o piele sănătoasă), antioxidanți, vitamina C, vitamina E (protejează împotriva radicalilor liberi), extract de sâmbure de strugure.

Formulă benefică pentru sănătatea unghiilor: Zinc (împiedică apariÈ›ia petelor albe de pe unghii), Fier,  L-Cisteină (necesară în creÈ™terea unghiilor), vitamina C.

Conceput special să suplinească procesul de îngrijire zilnică, Perfectil este este un supliment alimentar care se poate folosi și pentru sănătatea generală a organismului, nefiind necesară administrarea unui alt supliment nutritiv în același timp.

Produsul este recomandat la orice vârstă atât femeilor, cât și bărbaților. De asemenea, poate fi folosit și de mamele care prezintă simptome de cădere a părului și fragilitate a unghiilor după naștere.

Perfectil se găsește în farmacii la prețul de 38 lei

Chiar as fi curioasa sa incerc acest produs, consider ca are tot ceea ce este necesar pentru a suplini carentele alimentare de care ne mai lovim in stilul nostru de viata dezordonat!

Voi ati incercat acest produs? Mi-ar placea sa impartasiti experienta cu noi daca ati facut-o! Va astept, ca intotdeauna, cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii:

  1. L-am folosit si eu, dar n-am vazut rezultate, din pacate.
    Am luat (nu in acelasi timp cu Perfectil) Biotiona si ulei de peste, pentru cresterea parului, dar nu m-au ajutat. Am doar 1.5-2cm de par crescut in 3 luni. O sa incerc alte solutii. :)

    RăspundețiȘtergere