Shape the Shoes with ECCO!





Va spuneam de curand ca iubesc incaltamintea...desi cred ca nu mai era cazul sa o strig sus si tare, se vede asta din multe postari ale mele, pe blog, pe FB sau Instagram...

Bine, ca femeie, cred ca nu ai cum sa spui ca nu iubesti pantofii! Apoi pe langa forme, culori si idei surprinzatoare, totusi ar fi minunat sa putem purta pantofii timp indelungat fara ca picioarele noastre sa sufere...Totusi confortul ar trebui sa fie pe primul plan!




De aceea, am decis sa va fac si voua cunostinta cu noua colectie ECCO, cei mai confortabili pantofi!

Colecţia noului sezon ECCO SHAPE prezintă o adevarată revoluţie pentru femeile care îşi doresc să poarte pantofi cu toc. Cu un design minimalist şi o tehnologie extraordinară de ultimă oră, colecţia ECCO Shape reprezintă un veritabil Style Revolution în care stilul şi confortul sunt asigurate în egală măsură.




De fapt, întreaga colecţie ECCO a sezonului toamnă-iarnă 2016 salută o nouă eră a tehnologiei extrem de clară. În acest sezon, noul toc "magic" este în centrul atenţiei, cu un design care permite alungirea tocului de 75 mm cu un plus de 15 mm, devenind astfel un toc de 90 mm. Este un toc puternic, inspirat din energia ritmului alert al zilelor noastre şi din spiritul fashionistelor de astăzi.




"Femeile moderne doresc să arate bine, iar noi înţelegem că este la fel de important să arate bine precum se şi simt, motiv pentru care am creat un toc cu adevărat inovator. Colecţia ECCO SHAPE este echilibrul perfect dintre stil şi confort. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat cu această colecţie", explică Niki Tæstensen, Head of Concept Lab ECCO.





Colecţia ECCO SHAPE

Proiectat pentru a ţine pasul cu nevoile de zi cu zi ale femeilor moderne, ocupate şi pasionate de modă, fiecare model de toc din noua colecţie ECCO SHAPE are o cavitate care coboară călcâiul piciorului în interiorul pantofului. Acest lucru permite tocului de 75 mm să "crească" cu un plus de 15 mm pentru a oferi femeilor un toc de 90 mm extrem de elegant şi de confortabil, în aceeaşi măsură.




ECCO SHAPE 75 Pointy în culoarea nisipului este pantoful care oferă un aspect modern eleganÅ£ei tradiÅ£ionale. Acest model clasic cu vârful ascuÅ£it este inspirat din stilul anilor ’70 ÅŸi este creat din piele cu imprimeu de ÅŸarpe. Acest pantof sofisticat poate fi uÅŸor asortat cu clutch-ul ECCO SCULPTURED Day realizat din piele imprimată în relief cu aspect de ÅŸarpe pe faţă ÅŸi cu piele netedă ECCO Moonstone pe spate. Acest plic atemporal este piesa vibrantă ce întregeÅŸte Å£inuta de zi cu zi ÅŸi totodată oferă eleganţă ÅŸi stil oricărei Å£inute de seară.




Pantoful negru elegant ECCO SHAPE 75 Pointy care se leagă pe gleznă este în stilul MaryJane, stil atât de popular în rândul femeilor în anii ’20. Asortează această pereche de pantofi cu geanta ECCO SCULPTURED pentru a exprima eleganÅ£a desăvârÅŸită. Cu un design minimalist, această geantă este confecÅ£ionată din piele moale ÅŸi netedă, poate fi purtată ÅŸi ca un plic supradimensionat asortat perfect la Å£inutele de seară.






Botina neagră cu toc ECCO SHAPE 55 este confecţionată din piele moale cu un aspect de imitaţie de şarpe piton. Tocul de 55 mm prezintă o opţiune excelentă pentru ca această botină să fie purtată pe tot parcursul zilei, în timp ce forma elegantă îi dă aspectul potrivit pentru întâlnirile de seară.




Noua colecţie ECCO Shape este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro

Este o colectie frumoasa dar in acelasi timp extrem de confortabila, ceea ce cu siguranta aduce un plus atunci cand te gandesti ce sa alegi pentru picioarele si asa extrem de solicitate!

Voua cum vi se pare noua colectie? Ce parere aveti despre tehnologia folosita? Va astept ca intotdeauna cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu