Confort la Inaltime doar cu Mihai Albu!




Dragile mele, cele care ma urmariti sau ma cunoasteti in particular stiti cu siguranta cat de mult iubesc eu incaltamintea cu toc! Cred ca intotdeauna alura va fi alta, silueta alungita optic iar eu ma simt si mai multumita atunci cand stau in fata dulapului plin ochi cu cele mai inalte si ....frumoase (zic eu) incaltari!

Trebuie insa sa recunosc ca sotul meu nu pare la fel de multumit ca mine, nu e prea impresionat nici de frumusetea lor si cu siguranta NUUUU este deloc multumit de confortul oferit!

Pentru ca da, dupa ce voi purta cele mai ametitoare tocuri, ajung acasa, unde, ce credeti, ma plang ca ma dor picioarele...si il rog sa imi faca un masaj...

Asadar am nevoie ca de aer de niste TIPS & TRICKS PENTRU CONFORT LA ÃŽNÄ‚LÈšIME

La început de toamnă și de sezon plin de petreceri, gale, evenimente speciale și nopți glam, designerul Mihai Albu ne dezvăluie câteva trucuri utile pentru a ne simți confortabil în proprii pantofi.

Iată, aÈ™adar, un scurt È™i util ghid de bună purtare a pantofilor cu toc. Și câteva sfaturi de 5***** pentru a fi mereu la înălÈ›ime – nu doar la propriu, prin înălÈ›imea tocurilor purtate, ci È™i la figurat, prin originalitatea outfit-ului ales È™i a accesoriilor impecabile, care fac întotdeauna diferenÈ›a!

Știai că…?

*Pentru ca un pantof să fie comod și să aibă o linie naturală și sănătoasă, înălțimea lui nu trebuie să fie mai mare de 11 cm.






Pantofii Stealth din piele metalizată – aurie, smarald sau cobalt - ori cei din piele de ponei cu animal print, semnaÈ›i Mihai Albu (1.099 lei oricare model), au un spectaculos È™i confortabil toc architectural din metal de 11 cm, care te va face să fii unică È™i trendy oriunde mergi, fie că este o ocazie specială sau o petrecere în club.


*Poți câștiga câțiva cm în înălțimea tocului fără a afecta confortul datorită unui calapod de calitate și a unei tălpi artizanale speciale.




Mihai Albu folosește pentru creațiile sale talpă din tunit creată special, mai groasă pe partea centrală, preluând, practic, 1 cm din înălțimea tocului, însă subțiată către margini, pentru un aspect fin, delicat. Așa cum este, de exemplu, și cazul spectaculoșilor pantofi din piele texturată verde, Textured Leather Pumps, 899 lei.


*Chiar și dacă au tocuri cu înălțimi amețitoare, pantofii făcuți pe comandă sunt mult mai comozi decât pantofii prêt-a-porter, deoarece respectă perfect forma și dimensiunile piciorului tău.




Profită de zilele încă frumoase, de plimbările în aer liber È™i de Lucky Hit - oferta lunii pe www.mihaialbu.ro, cu doar 559 lei. Este vorba despre sandalele BU3FLY din piele metalizată, personalizate vesel, cu futuraÅŸi, cu toc comod de 10 cm, din care 1 cm este preluat de grosimea “secretă” a tălpii artizanale, despre care aminteam mai devreme.


*Platoul, prin cei câțiva cm ai săi, reduce diferența de înălțare a călcâiului față de vârf. Ne ridică, astfel, la înălțimi mai mari, în timp ce păstrează regulile, pantele și liniile naturale.




Be smart! Alege inteligent È™i profită de trucul pantofilor Slingback by Mihai Albu, 999 lei – un model cu toc de 11cm, dar cu dublu platou (o platformă de 2 cm la vedere È™i o platformă ascunsă sub pielea pantofului). Va fi micul tău secret, pentru confort pe tocuri, ore întregi!


*Un alt pont pentru a avea mai multă stabilitate și confort chiar și când optezi pentru pantofi înalți este să alegi un toc mai robust sau care să fie ușor mai gros spre bază.





Alege pantofii Ice Cube by Mihai Albu din piele întoarsă cu reflexe brune, 899 lei, cu toc sculptat manual, transparent, sub formă de cub de gheață. Datorită acestui toc spectaculos de 10cm, ușor mai lat în partea de jos, care le oferă confort și stabilitate suplimentare, pantofii Ice Cube pot fi purtați ore întregi fără să îți suprasolicite picioarele sau coloana. Îi poți încălța la birou ori la întâlniri, cu o fustă conică sau cu o pereche de pantaloni pană.





Sau, atât pentru ținutele de zi, cât și pentru cele de cocktail sau de seară, poți opta pentru pantofii din piele întoarsă cu vârf decorativ, Suede, 749 lei, semnați Mihai Albu, cu toc ușor evazat, de 7,5 cm.


“Pantofii creaÅ£i de mine sunt funcÅ£ionali tocmai pentru că pornesc de la regulile de proiectare din arhitectură ÅŸi respectă proporÅ£iile ÅŸi liniile naturale. Principiile pe care le urmez întotdeauna când gândesc design-ul unui pantof special ori un toc sau o talpă deosebite, lucrate manual, sunt feminitatea È™i naturaleÈ›ea”, ne dezvăluie designer-ul Mihai Albu.

Personal cred ca toate meritam sa purtam cele mai frumoase si daca se poate si cele mai comode incaltari. Alege şi tu să porți pantofi de lux, realizați manual sub semnătura designerului Mihai Albu. Pantofi de creator care îți asigură originalitate, confort și calitate impecabilă și pe care îi poţi achiziționa la preţuri accesibile de pe www.mihaialbu.ro sau din showroom-ul din Bucureşti, Bd Mărăşeşti nr. 125.

Eu am pus deja ochii pe pantofii Ice Cube, mi se par geniali! Tu ce pereche ai alege sa porti? Va astept cu drag raspunsurile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu