Luviane - un parfum, o emotie...





Imi incep diminetile in fuga, de multe ori pe drumuri, in masina! De fapt cam intreaga mea zi este una extrem de aglomerata, pornind de la dusul la scoala al lui Beatrice , continuand cu activitatea mea la cabinet sau evenimente si multe alte indatoriri pe care le am zilnic...

Am si un secret al reusitei, pe care ca de obicei il impartasesc, aici, cu voi! Ei bine, pentru mine cheia succesului este sa fiu mereu bine-dispusa, iar acest fapt nu e greu de realizat daca am cu mine o aroma care sa ma insoteasca pe parcursul intregii zile!

Asadar, misterul a fost dezvaluit, un parfum bun imi ridica moralul zi de zi si ma ajuta sa fiu in forma! Functioneaza si pentru voi?




De aceea o invitatie la o lansare de poveste, la o serată parfumată care s-a desfasurat la Muzeul Național George Enescu - o bijuterie arhitecturală în stil Art Nouveau a fost pentru mine un dar pretios!




Invitații au fost seduși de colecția de parfumuri artizanale naturale și de bijuteriile prețioase, de inspirație tradițională românească.




Ar fi lipsit ceva din farmecul serii, dacă nu existau delicioasele dulciuri Nana, vinul roșu parfumat și acordurile de muzică clasică, ce amintieau de seratele de altădată.






Anca Sina Serea, Livia Graur, Diana Bart, Maria Radu, Adina Halas Hugeanu, Cristina Șoloc, Simona Elena Țaranu (Digi 24), Camelia Balțoi (Digi 24), Eli Roman, Nuami Dinescu și Andrei Nourescu au fost câțiva dintre eleganții invitați ai serii.

Luviane Atelier de Parfumerie este un brand artizanal românesc, conceput pentru natural perfumery aficionados, după tehnici tradiționale foarte vechi, pe care am avut bucuria sa il descopar atunci.




ÃŽntreg conceptul brandului  integrează experienÈ›ele personale ale creatoarei, având o puternică inspiraÈ›ie din etnicul romanesc, ce face ca Luviane să fie un promotor al tradiÈ›iei È™i al simbolisticii acesteia.
Numele Luviane păstrează atât registrul personal, cât și emoția generată doar de o creație autentică și reprezintă o anagramă a numelui fondatoarei Iulia-Victoria Neagoe.




“ Am ales acest nume pentru că am simÈ›it că sunt o parte din brand. ÃŽn timp, însă, am aflat, prin intermediul clientelor, că există È™i o mică localitate în Finlanda, Luvia, dar È™i că Luvia este o variantă a cuvântului Love. M-a bucurat această asociere a numelui cu iubirea, pentru că Luviane înseamnă iubire pentru tradiÈ›ie, pentru valorile româneÈ™ti È™i pentru oameni”, a declarat Iulia.




Linia de parfumuri are la bază ingrediente naturale dintre care cele mai multe sunt bio, provenind din exploatări agricole ce respectă condițiile necesare. Nu conțin sulfați, plumb, parabeni, arome sintetice, propilen glycol sau lauril sulfat, ceea ce reprezintă unul dintre avantajele parfumeriei naturale.
Un alt beneficiu al acestui segment de parfumerie este și folosirea uleiurilor esențiale din flori, semințe, fructe sau plante extrase prin distilare sau presare la rece și care, absorbite prin piele sau inhalate (aromaterapie), ajută la menținerea unei stări optime a minții și a corpului, având proprietăți deosebite: detensionarea stresului, calmare, antiseptic, rol afrodisiac, decongestionant, antiinflamator etc.
Altfel spus, folosirea parfumurilor naturale este cea mai bună alegere atât pentru protejarea organismului, cât și a mediului inconjurator.




Apele de parfum sunt realizate pe bază de infuzii sau macerate și conțin uleiuri esențiale, tincturi, extracte, absolute, rășini și alcool de cereale, iar cele solide conțin ceară de soia și de jojoba, certificate bio.




Ambalajul este reciclabil, cutiile fiind realizate hand-made, din pulpă, fără conținut de lemn și clor, provenită din păduri bine gestionate, iar pânza de borangic, din interiorul cutiei, este realizată la război manual, într-un atelier din România.




Linia de parfumerie Miresme Romanesti cuprinde patru parfumuri de damă: Mister, Dryada, Matronalia si Kotys, un parfum pentru copii, Zâna Florilor, un parfum bărbătesc, Darzalas și un parfum ediție limitată de Crăciun, Neios.

Fiecare dintre cele patru parfumuri de damă corespunde unei etape din viața femeii, așa cum face trimitere și denumirea.


Mister este primul parfum creat și cel care a devenit, în scurt timp, un best-seller. Are note florale de ylang-ylang, lemn de santal și iasomie și este dedicat femeii senzuale, mature, care știe cum să provoace.

Dryada este inspirat de sărbătoarea Sânzienelor È™i corespunde perioadei de început, de seducÈ›ie ludică, în căutarea perechii.  Este un parfum floral-oriental, ce are la bază două ingrediente cu simbolistică puternică: busuioc È™i iasomie, completate de notele orientale de patchouli.
Busuiocul este o plantă purtătoare de noroc, iar iasomia este una dintre florile de bun augur, de dăruit de Dragobete.

Matronalia este parfumul începutului vieții de familie și are ca inspirație sărbătoarea de început de an a romanilor, Matronalia . Este un parfum oriental, ușor condimentat, cu note de patchouli, scortișoară și anason.

Kotys este parfumul dedicat mamei, Kotys fiind Zeița Mamă în mitologia traco-romană. Este un parfum ale cărui ingrediente reprezintă simboluri ale feminității, familiei și fertilității și se încadrează în categoria ingredientelor ce pot fi folosite cu moderație atât în perioada sarcinii, cât și în cea de alăptare. Smirna și tămâia, oferite în dar la nașterea pruncului, sunt completate de flori ce aduc bucuria nașterii în suflete. Lavanda semnifică începutul unei vieți armonioase de familie, azaleea, feminitatea și atașamentul de familie, iar floarea de portocal este simbolul purității și al generozității Maicii Domnului
.

 Zana Florilor este parfumul creat pentru cei mici în care aroma caldă a azaleei se îmbină cu cea de neroli, verbină È™i citrice, conferind o plăcere olfactivă, ce transpune la visare. Un parfum ce inspiră prospeÈ›ime, inocență È™i frumuseÈ›e.

Darzalas este singurul parfum masculin. Este puternic, incitant și seducător, datorită aromelor de vetiver, tabac, condimentate cu cardamon. Se inchide cu o notă de chiparos cât să completeze personalitatea cu un pic de sensibilitate.

Neios (decembrie), parfumul special creat pentru perioada Sărbătorilor de iarnă, face parte dintr-o ediție limitată și promite o senzație olfactivă plină de emoție. Anason, portocală, scorțișoară, brad și vanilie sunt ingredientele aromate, care fac din acest parfum o invitație în universul plin de culoare și bucurie al Crăciunului.




Am fost fermecata fara drept de apel, trecand la nesfarsit de la o aroma la alta, fara sa ma pot hotari care este cea mai speciala...

Si cum in viata noastra intra prea des si prea usor produse care nu sunt intotdeauna cea mai fericita alegere, eu recomand sa incercati unul dintre aceste minunate parfumuri naturale! Mister este acum parfumul diminetilor mele, care imi incalzeste sufletul si imi da acel vibe pozitiv de care am nevoie!




Am purtat:
-pantaloni: - Zara
-bluza: - Zara
-sandale: - Il Passo
-geanta: - Braccialini


Mi-ar placea sa stiu, voi ce arome preferati? Pe ce criterii va alegeti acel parfum care sa va insoteasca in momentele speciale din viata sau in diminetile grabite?

Va astept cu mare drag si interes parerile!

KISSES!




CONVERSATION

1 comentarii:

  1. In momentul de fata parfumul meu preferat este Narciso Rodrigues for Her, pe care il folosesc de un an, si nu m-am plictisit de el. N-as putea sa spun ca am un criteriu sau anumite criterii dupa care imi aleg parfumul, ci mai degraba imi aleg urmatorul parfum in functie de dispozitia in care ma aflu. Nu am un parfum preferat, ci imi place de fiecare data sa descopar o alta aroma, si nu am obiceiul sa folosesc acelasi parfum de doua ori. In afara de Narciso Rodrigues, mai am Lancome La Vie Est Belle, Hugo Boss Hugo Woman, Black Musk de la The Body Shop. Iar printre parfumurile pe care le-am folosit in trecut cel mai mult mi-a placut Dior Addict, imi place si acum, l-as mai lua, chiar daca de obicei nu imi iau acelasi parfum de doua ori, dar pentru acesta as face o exceptie. Mi-au mai placut Chanel Coco Mademoiselle, Dolce & Gabbana Light Blue, Lacoste Touch of Pink.

    Sa ai o saptamana frumoasa!

    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere