Sparge monotonia cu un palton rosu!!!!!


Palton Giorgal


Daaaa, ei bine, nu sunt eu vreun guru al modei, dar indraznesc sa impartasesc cu voi cateva opinii personale, o parte din trairile mele si ce aleg eu in anumite situatii!

Nu gandesc la fel ca toata lumea, si desi toti creatorii respectiv criticii de moda o sa ne spuna ca rochia neagra nu trebuie sa ne lipseasca din garderoba, ei bine pot sa va asigur ca pana la aceasta minunata varsta nu am avut nici o rochie respectiv bluza/tricou neagra/negru, si uite ce surpriza - am supravietuit!!!!


Palton Giorgal


Intentionez sa supravietuiesc la fel de bine si in continuare, impreuna cu garderoba mea colorata si va arat astazi ultimul palton intrat in posesia mea, un superb exemplar rosu!


Palton Giorgal


Am avut cu muuulti ani in urma unul fix aceeasi nuanta, acelasi material doar ca era clos si l-am purtat cu mare drag in primii mei ani de facultate! Apoi a trecut moda closului si am renuntat la el...Dar un palton rosu pare absolut necesar in garderoba mea, asa ca la un timp dupa mi-am achizitionat altul care mi-a fost alaturi multi ani si el, am renuntat acum doi ani la el...


Palton Giorgal


Dar simteam ca nu sunt completa fara un palton in culoarea cireselor coapte, asa ca anul acesta am ales sa imi aduc din nou bucuria de a purta rosu, prin acest minunat palton Giorgal! Il gasiti pe site-ul Noi9, alaturi de alte creatii ale unor brand-uri romanesti!

Se poarta usor, materialul este super pentru ca nu este genul sifonabil. A sosit desul de sifonat dar dupa o noapte de stat pe umeras era ca nou, nu a necesitat sa fie calcat.


Palton Giorgal


Stofa de buna calitate, fina si comfortabila iar culoarea cred eu ca poate complimenta orice ten.


Palton Giorgal


Se prinde cu o capsa si in cordon iar eu am ales marimea 38 pentru ca am vrut sa fie mai confortabil. Pare genul halat in care te cuibaresti, iar gulerul mare imi place maxim!


Palton Giorgal


Palton Giorgal


Vi-l recomand si voua cu drag, si chiar am vazut ca acum il au la o reducere destul de buna, nu il ratati! Si de ce sa nu spargeti monotonia unei zile friguroase si mohorate cu o pata de culoare? Va asigur ca veti avea un alt tonus in momentul in care veti imbraca un palton rosu. In plus mi se pare foarte usor de integrat in orice garderoba, doar toate avem pantaloni negri si jeansi...Merge parfect si cu maro, bej, gri sau de ce nu un mov intens, galben sau verde! Eu nu ma feresc sa combin toate aceste nuante si ma simt perfect!


Palton Giorgal


Palton Giorgal


Palton Giorgal


Palton Giorgal


Palton Giorgal


Palton Giorgal


Si pentru ca ziua de ieri a fost perfecta pentru plimbare, am iesit cu totii la un film pentru copii, apoi am mers in centru vechi, ne-am plimbat, ne-am oprit sa mancam la un restaurant, iar mai tarziu am mers si in Cismigiu! Vremea buna ne facea cu ochiul iar locul de joaca pentru copii era supra-aglomerat asa ca ne-am jucat si cu frunzele aramii!


Palton Giorgal


Palton Giorgal


Palton Giorgal


Palton Giorgal


Palton Giorgal


Palton Giorgal


Palton Giorgal


Am purtat:

-palton: - Giorgal
-ghete: - Il Passo
-pantaloni: - Stradivarius
-pulover: - Zara
-colier: - Zara
-geanta: - L'Art No 29

Ce spuneti, pe voi va atrage sa purtati un palton rosu?

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. What an elegant long coat! It looks soft and especially warm... you're a show-stopper with that deep and rich red!

    RăspundețiȘtergere
  2. Perfect de acord! Un palton rosu este un asset intr-o garderoba. :)

    Sa ai o saptamana frumoasa!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere