Arome desavarsite de la Body Shop





Parfumul...Exista ceva care atrage mai mult, mai profund decat un parfum? Hmmm, in cazul meu cred ca nu...

Atunci cand descopar o aroma noua simturile mele intra in alerta maxima, as vrea sa inhalez prin toti porii si sa pastez aroma care imi place pentru totdeauna...

The Body Shop cauta sa aduca si sa recreeze emotii pure, natura in toata frumusetea si salbaticia ei...




Aceste cinci noi ape de parfum, atat de diferite sunt o interpretare autentica a unora dintre cele mai pretentioase arome naturale ale planetei! Arome care fara protectie pot sa dispara cu totul!

Cu ajutorul tehnologiei non-distructive, esenta fiecarei plante botanice iluzorii este extrasa fara a-i dauna, permitandu-i sa continue sa traiasca la fel de salbatic cum a lasat-o natura.

Cu nume misterioase, aceste unice ape de parfum sunt cu adevarat arome individuale!

Pentru a crea aceasta uimitoare colectie, expertii The Body Shop au escaladat cateva dintre cele mai retrase regiuni ale planetei, pentru a aduce parfumul naturii neimblanzite.

Cinci arome rare din Amazonia, Polynezia, India, Africa de Sud si Elvetia!


Bowhanti 




O aroma lemnos condimentata din arborele Wacapou care combinata cu un amestec de patchouli  si tamaie, creaza un parfum misterios si seducator! Un parfum modern pentru tot corpul ce te invaluie in aromele sale si te transporta instant in padurea tropicala din Guyana Franceza!


Kahaia




Un buchet alb floral cu floarea Kahaia ca star, combinata cu un ispititor buchet de iasomie sambac si benzoin cremos. Acesta este mirosul florilor ce infloresc noaptea asteptand rasaritul soarelui. Doar in timpul orelor nocturne tufa de Kahaia emana parfumul sau narcotic si luminos alb floral!



Nigritella




O fuziune luxuriant florala de orhidee rosie vanilata, imbogatita cu tuberoza si vanilie pentru o senzualitate arzatoare! Acest parfum te poarta instant in Alpi, acolo unde planta infloreste. Avem parte de un parfum opulent oriental care seduce cu fiecare respiratie!



Swietenia




Parfumul subtil al florii de mahon combinat cu floare de portocal si infuzie de floare de portocal se completeaza perfect pentru o prospetime delicata. Inspirata de coloniile florale, aceasta aroma este citrica si efervescenta cu un subton de flori delicate.



Widdringtonia




O aroma lemnoasa cu lemn de cedru la baza si note de salvie si vetiver. Imagineaza-ti o gura de aer proaspat prin padurea de cedru pe varfurile muntoase acoperite de zapada. Unic si iesit din tipare, pentru o femeie indrazneata!

Pe mine m-au fermecat descrierile acestor minunate parfumuri! Sunt curioasa care aroma vi se potriveste voua cel mai bine, eu recunosc ca nu ma pot hotari!

Va astept cu mare drag si interes parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu