EXOMEGA reda zambetul pielii atopice




Poate pentru cei care nu sunt afectati de ceea ce numim generic o piele atopica, acest lucru poate parea asa, o chestie de marketing a unor producatori! Si totusi trebuie sa stiti ca până la 20% dintre copii prezintă piele atopică, fragilitate ce necesită o atenÈ›ie deosebită în îngrijirea zilnică a pielii delicate È™i sensibile a celor mici.


EXOMEGA È™i-a asumat misiunea de a îmbunătăți vieÈ›ile bebeluÈ™ilor, copiilor, dar È™i a mămicilor, astfel încât momentele dificile pentru micuÈ›ii cu pielea atopică, precum băiÈ›a sau emolierea să devină un prilej de bucurie. AÈ™adar, EXOMEGA oferă soluÈ›ia completă pentru pielea atopică È™i foarte uscată, cu produse eficiente È™i destinate celor două etape ale îngrijirii: 

Pentru igienă

Gel spumant emolient 2 în 1 200/500 ml: o bază de curățare foarte delicată, potrivită atât pentru  păr, cât È™i pentru corp
Ulei de duș emolient 200/500 ml: textură hrănitoare
Gel spumant emolient 500 ml: fără parfum, textură spumantă
Pentru emoliere
Lapte emolient 200/400 ml: textură lejeră, potrivită pentru uscăciunea ușoară
Cremă emolientă 200/400 ml: textură onctuoasă, ideală în îngrijirea pielii cu uscăciune moderată
Balsam emolient 200/400 ml: textură bogată, recomandată pentru uscăciunea intensă




Fiind gama expert în îngrijirea pielii atopice timp de 20 de ani, EXOMEGA păstrează È™i reface integritatea pielii cu o fragilitate extremă datorită ingredientelor active recunoscute È™i dovedite. Pentru a garanta performanÈ›a constantă a produselor sale de îngrijire,  EXOMEGA se angajează să: 

INOVEZE printr-o muncă de cercetare constantă, reușind să breveteze un ingredient activ unic și exclusiv - Ovăzul Rhealba, ce are proprietăți farmacologice excepționale - efect antiiritant și reconfortant

ASIGURE eficacitate, calitate și siguranță maximă, cu formule care minimizează riscurile de alergie.

UTILIZEZE tehnologia DEFI, pentru a oferi produse de îngrijire complet sterile È™i fără conservanÈ›i. Cosmetica sterilă este folosită în gama de emoliere, pentru gramajul de 200 ml. 

Deoarece pielea atopică este cea mai fragilă piele, formula EXOMEGA a fost aleasă È™i validată pentru a aduce cel mai înalt grad de delicateÈ›e È™i cea mai ridicată toleranță. 

Produsele EXOMEGA se pot găsi în farmacii.  

Mi-ar placea sa stiu daca s-a confruntat cineva cu aceasta problema si daca ati folosit EXOMEGA! Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu