5 metode pentru un make-up perfect la prima intalnire


Life Care


Daaaaaa, suntem femei si ne place sa ne alintam, sa fim frumoase si sa avem succes! Pe toate planurile! Uneori poate fi mai greu de cuantificat acest succes, dar alteori iti dai seama din prima secunda daca ai facut ceva bine! De aceea, pentru ca noi ne dorim sa aratam intotdeauna impecabil, am pentru voi cateva sugestii!



5 ponturi pentru un make-up perfect la prima intalnire

Femeile acorda extrem de multa atentie atunci cand ies din casa, astfel ca, aspecte precum make-up-ul, coafura, vestimentatia sau accesoriile sunt intotdeauna atent analizate, in oglinda, minute in sir. Conform The Telegraph, cercetatorii britanici au ajuns la concluzia ca femeile dedica aproximativ 136 de zile din viata lor machiajului sau alegerii hainelor potrivite. Astfel, in medie sunt alocate 30 de minute pentru spalarea parului, 20 de minute pentru realizarea make-up-ului si alte 15 minute pentru manichiura.

Luna februarie este luna dedicata iubirii si reprezinta, in mod evident, perioada in care cuplurile isi celebreaza dragostea, iar cei singuri au mai multe sanse sa-si gaseasca sufletul pereche, astfel ca, aspectul fizic este mai important ca oricand.

Iata cateva sfaturi pentru un make-up de exceptie la prima intalnire oferite de specialistii Life-Care® Romania.

1. Un ten sanatos, este un ten frumos 

Utilizarea cu regularitate a unor creme hidratante, va oferi tenului un aspect sanatos si il va face sa arate impecabil, indiferent de make-up-ul ales. Astfel, cu cat pielea arata mai bine, cu atat produsele de make-up vor putea fi intinse cu usurinta, iar efectul final va fi cel scontat.

2. Nuantele de rosu trezesc pasiunea 


Ruj Biotissima


Nuantele de rosu, in diversele lor forme, sunt alegerea ideala, pentru luna indragostitilor. Astfel, alegerea unui ruj rosu spre exemplu, pentru o cina romantica, fie ea si in regim de prima intalnire, poate fi alegerea ideala. Rujurile Biotissima® au in componenta lor pigmenti intensi si o textura cremoasa, care iti fac buzele seducatoare si irezistibile. Astfel, rujul Biotissima®, in nuanta de rosu profund, 35 lei, poate face diferenta, la prima intalnire. Datorita untului de cacao organic, a uleiului de ricin, dar si a uleiului de masline organic, rujul Biotissima® ofera hidratare profunda si un aspect de invidiat.

3. Ochii conturati sunt oglinda sufletului

In luna februarie, luna indragostitilor, femeile fac eforturi sa arate impecabil. Prima intalnire insa, in cazul doamnelor singure, le poate da batai de cap si pot exagera in anumite privinte, atat in ceea ce priveste make-up-ul, cat si in alegerea vestimentatiei.


Tus Biotissima


Nuantele de rosu pe buze starnesc intotdeauna pasiunea si sunt, de cele mai multe ori, atribuite femeilor puternice si independente. Buzele rosii cer insa ca make-up-ul din zona ochilor sa fie unul simplu si discret, fara foarte multe culori. Specialistii in make-up recomanda un make-up simplu, dintr-o dunga fina de tus, pentru a nu incarca pleoapa. Tusul negru de ochi Biotissima®, 38 lei, poate fi alegerea ideala, intrucat are o pensula extrem de usor de utilizat care ofera precizie maxima, fara prea mare bataie de cap.

4. Consolidarea make-up-ului – rezistenta garantata 

Consolidarea make-up-ului este un pas extrem de important, mai ales ca prima impresie, in cazul primei intalniri, va ramane mult timp, in mintea partenerului. Astfel, dupa realizarea make-up-ului, este necesara aplicarea unui strat subtire de pudra, care va fixa intreg make-up-ul.

5. Perfecta, din cap pana-n picioare 

Prima intalnire este, de obicei, cea mai dificila, si implica de cele mai multe ori si foarte multe gesturi, astfel ca, mainile, joaca rolul principal. In general, oamenii folosesc mainile pentru a gesticula, pentru a explica, pentru a atrage atentia si, cum manichiura trebuie sa fie impecabila, lacul de unghii Biotissima® rosu inchis, 10 lei, este alegerea ideala, pentru un aspect perfect, din cap pana in picioare.


Lac unghii Biotissima


Un aspect impecabil, un vocabular adecvat si maniere ireprosabile reprezinta reteta de succes pentru intalnirile reusite, aflate in toi in luna februarie.

Produsele Biotissima® sunt certificate BIO, oferind astfel garantia beneficiilor importante aduse sanatatii tenului. A trai Bio inseamna a elimina din jur tot ceea ce este artificial, chimic sau procesat, astfel ca, un mod de viata organic reprezinta o alegere fireasca pentru cei ce vor sa-si schimbe viata. Cosmeticele Bio-organice sunt benefice nu numai pentru om, ci si pentru natura, producatorii de cosmetice organice incercand sa foloseasca ambalaje cat mai putine, si biodegradabile, pentru a nu dauna mediului inconjurator.

Voi ati incercat vreun produs Biotissima? Mi-ar placea sa aflu despre experienta voastra!

KISSES!




CONVERSATION

1 comentarii: