Ce poti face de Valentine's Day la Parke Lake



Park Lake - Eveniment


Nu e un secret pentru nimeni ca de aniversari sau sarbatori diverse, mall-urile se intrec in a-si atrage clientii cu diverse propuneri, concerte sau concursuri! Evident ca nu e un lucru rau asa ca am ales sa impartasesc cu voi urmatoarele informatii, poate veti considera ca vi se potriveste propunerea lor!



De Valentine’s Day, ParkLake Shopping Center È™i PRO FM invită îndrăgostiÈ›ii să intre în competiÈ›ia pentru a câștiga un inel cu diamant aflat în mijlocul inimii uriaÈ™e de gheață amplasate în centrul comercial. Vizitatorii care intră în campanie în perioada 11-13 februarie pot câștiga inelul Salvini Anvers în valoare de 5.400 de lei oferit de Kultho.

ÃŽndrăgostiÈ›ii vor topi o inimă de gheață de peste doi metri, amplasată în Main Square, pentru a câștiga de Valentine’s Day un inel cu diamant pentru persoana iubită È™i multe alte premii oferite de magazinele partenere. Vizitatorii se pot înscrie în concurs în perioada 11-13 februarie, în cadrul centrului comercial; pentru a participa, aceÈ™tia trebuie să estimeze ora È™i minutul în care se va topi inima. Persoana care ghiceÈ™te sau este cel mai aproape de răspunsul corect va câștiga bijuteria oferită de magazinul Kultho în data de 14 februarie.
De asemenea, participanții care vor fi aproape de răspunsul corect vor câștiga premii oferite de sponsorii campaniei: un smartphone Lenovo Moto Z, cu abonament inclus de la Orange, un costum Viggo, în valoare de 1500 lei, abonamente World Class, vouchere Leonard Collection, Il Passo, Jolidon, Motivi, United Colors of Benetton, Dinner Food, Optiplaza și cinci invitații duble la VIP (în valoare de 900 de Ron), cină și film incluse, experiență unică care poate fi trăită doar în Cinema City din ParkLake.

Muzică live și demonstrații de dans

Tot în luna februarie, cei care ajung la ParkLake sunt invitați să ia parte la concerte de muzică live și demonstrații de dans. Pe 11 februarie, în intervalul 18:00-20:00, pasionații de dans vor putea participa la un spectacol de tango argentinian organizat cu sprijinul Asociației pentru Cultură și Tango. Spectacolul de dans va fi acompaniat de către Cvartetul Passione care va cânta alături de pianistul argentinian, Mariano Castro și Omar Massa, ambasadorul muzicii Piazzolla pe marile scene ale lumii.

Pentru iubitorii de muzică, ParkLake Shopping Center a pregătit concerte de muzică live. Primul concert va fi organizat în 18 februarie, între orele 18:30 și 20:00 când Emma Ștefan va urca pe scena amplasată în centrul comercial. Seria de concerte live continuă prin recitalul susținut de Ianna în 24 februarie, între 18:30 și 20:00, de Dragobete. Accesul la numerele de dans și concerte este gratuit, iar evenimentele vor avea loc în Main Square, la parterul ParkLake.

Zonă foto tematică și servicii de împachetat cadouri

ÃŽn zilele de 10-14 februarie, îndrăgostiÈ›ii sunt aÈ™teptaÈ›i să se pozeze într-un cadru feeric, creat cu ocazia Valentine’s Day. ToÈ›i cei care se vor poza în zona foto special amenajată în incinta ParkLake vor primi poze imprimate, care pot fi păstrate ca amintire.

Iar pentru cei care vor să-È™i surprindă jumătatea cu o surpriză plăcută, ParkLake a pregătit o zonă de împachetat cadouri. ÃŽntre 10 È™i 14 februarie, reprezentanÈ›i ai organizaÈ›iei „CercetaÈ™ii României” vor împacheta cadouri de luni până vineri între orele 16:00 È™i 21:00, iar sâmbătă È™i duminică, între 14:00 È™i 21:00.

Asadar, cine ajunge in Park Lake? Eu recunosc ca nu cred ca voi ajunge, e cam prea departe de mine, ma multumesc cu AFI si Plaza! Dar have fuuuuun!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu