Leonidas, pentru cadouri rafinate!


Leonidas


Daca se mai intreba cineva vreodata, a se citi un barbat in pana de inspiratie, ce cadou sa cumpere care sa fie pe placul destinatarei, ei bine,  cred ca acum nu mai aveti de ce sa va plangeti....Leonidas este cea mai potrivita si la indemana solutie! Am uitat sa mentionez si cea mai savuroasa solutie!!!!



In noul an, ai o serie intreaga de ocazii in care vrei sa ii suprinzi pe cei dragi aratandu-le ca te gandesti la ei: luna martie, primavara si sarbatorile de Paste, evenimentele personale, aniversarile speciale, iar pentru toate acestea, de ce sa nu te lasi pe mana ciocolateriei Leonidas - specialistii in cadouri.

Au trecut mai bine de 15 ani de cand Jolyon M'Bei directorul firmei M'B Business, a adus Leonidas in Romania, chiar la Universitate, pe strada str. Doamnei, nr 27, locul in care iubitorii de ciocolata descopera ce le place cu adevarat. Isi testeaza propriile simturi, traiesc experiente inedite, iar configuratorul de ballotin ii ajuta sa aleaga ce li se potriveste, in functie de dispozitie si de starea de spirit. Iar dupa ce descoperi o multime de texturi si gusturi rafinate, vei putea gasi si cadoul potrivit pentru persoanele din viata ta. Indiferent ce ai alege de la Leonidas, acesta este rezultatul unei expertize de peste 100 de ani a maestrilor ciocolatieri belgieni. Cum ai putea sa dai vreodata gres cu pralinele de ciocolata, produsele de confiserie sau gourmet Leonidas, cand celebra ciocolaterie este furnizorul oficial al Curtii Regale Belgiene? Pentru ca tu sa savurezi un gust desavarsit si sa oferi un cadou distins si impecabil, de peste un secol, specialistii belgieni continua sa rafineze ciocolata pentru a ajunge aproape de perfectiune.


Leonidas


Leonidas reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie pentru cadouri, oferind o mare diversitate de praline si ambalaje elegante, dar si alte produse de lux complementare, de la sampania cu foita de aur la vinuri frantuzesti, cafea, ceaiuri, ciocolata calda, foie gras ori macarons.

In ciocolateria de pe strada Doamnei, dar si in magazinul online -  www.leonidas-online.ro   - poti alege din peste 100 de produse, obtinand astfel cadoul potrivit pentru cei pe care ii iubesti. Configuratorul de ballotin disponibil online pe www.leonidas-online.ro reprezinta modalitatea prin care poti alcatui mixul preferat, selectand pralina cu pralina, exact ca in magazin. Nicicand nu a fost mai simplu sa te rasfeti sau sa daruiesti din suflet, aratand persoanelor dragi ca te gandesti la ele sau ca iti pasa. Iar din noiembrie 2016, aplicatia Leonidas, disponibila atat pe sistemul Android, cat si IOS, a devenit  cea mai rapida modalitate prin care pralinele preferate pot fi comandate de oriunde, urmand a fi livrate la birou sau acasa, prin serviciul de home delivery. Nu exista vreo preferinta sau stare de spirit care sa nu-si gaseasca raspunsul in ciocolateria Leonidas - a specialistilor in cadouri -,  indiferent de modalitatea aleasa: magazinul de la Universitate, achizitia online sau aplicatia pentru telefon.


Leonidas


Calitatea superioara, prospetimea, ingredientele de cea mai buna calitate, mentinerea standardelor ridicate, folosirea untului de cacao în proportie de 100%, dar si flexibilitatea fata de clienti transforma Leonidas Universitate in taramul cadourilor ideale pentru orice ocazie, potrivite oricarui temperament sau gust. Preferatele celor dornici de experiente senzoriale rafinate raman, de mai bine de un deceniu, pralinele Manon Cafe si Gianduja. In acelasi timp  insa si cele mai noi produse din portofoliu sunt imbratisate de iubitorii de ciocolata: nuga, biscuiti, calissons d’Aix, migdale in ciocolata, caramel sau cele cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.

Si pentru ca la an nou se scriu povesti noi, Leonidas Universitate isi intampina clientii cu  Leonidas Chocolates&Cafe - un nou concept in care iti poti incepe ziua savurand o varietate de produse belgiene, precum gaufre de Liege cu inghetata, consacrata ciocolata calda Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea si ceaiuri.



Leonidas


Oricand si de oriunde simti nevoia sa te rasfeti sau sa ii suprinzi pe cei dragi, in ciocolateria Leonidas gasesti toate mijloacele necesare pentru un moment de o savoare sofisticata.

Eu trebuie sa recunosc ca nu pot trai fara ciocolata! Nu pot si gata, prin urmare nu imi lipseste niciodata din casa, pot spune ca sunt o cunoscatoare fina si o mare consumatoare! Pralinele Leonidas imi plac insa atat de muuuult incat nu ma pot abtine atunci cand desfac cutia sa nu le mananc pe toate, desi initial mi-am propus sa fiu ceva mai cumpatata...

Si spuneti si voi daca variantele pentru Valentine's Day nu sunt pur si simplu de vis, adorabile sau cum mai vreti voi, dar cu siguranta la superlativ!!!!

Cine iubeste ciocolata? Mana sus, va rog!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu