Povestea L'Art no.29


L'Art No. 29


Dragile mele, vreau sa va vorbesc astazi putin despre genti....Va surprinde? Nu cred! Imi cunoasteti pasiunea si vreau sa aduc aici, in fata voastra, doar acele lucruri care merita, care nu isi pierd valoarea!

Va vorbesc despre gentile L'Art no.29 si va promit cat de curand un material mai amplu cu cele sase genti si un portofel care se afla in posesia mea! Sunt fabuloase va asigur si cred ca stiti deja ca eu nu dau banii pe ceva care nu merita. Daca s-ar fi intamplat sa nu aiba calitatea promisa, va asigur ca m-as fi oprit la prima geanta. Dar nu a fost cazul!


Cristina Herea - L'Art No. 29


Pe creatoarea brandului sunt convinsa ca o stiti!

Este jurnalist de profesie, insa in urma cu doi ani si-a transformat pasiunea pentru genti intr-un business profitabil. Cristina Herea renunta la pupitrul stirilor in timpul liber si se ocupa de fabricarea accesoriilor exclusiviste.


Cristina Herea - L'Art No. 29


L’Art no.29 este povestea gentilor transformate in adevarate bijuterii. Fiecare piesa este lucrata manual din piele pretioasa de sarpe sau crocodil. Fiecare creatie este insotita de un talisman norocos, iar pe fiecare geanta este inscriptionat un mesaj motivational. “Gentile L’Art No.29 au calatorit din Romania in Dubai, apoi in Italia, au poposit si la Monaco, iar acum urmeaza Targul international de moda de la Londra – Pure London, unde merg alaturi de alti antreprenori romani, cum ar fi Cristina Chiriac, detinatoarea brandului Flori de Ie”, a marturisit Cristina Herea .


Cristina Herea - L'Art No. 29


Pentru Campania de imagine de la Londra, model este o tanara de 20 ani, Lavinia Cazacu fiica unui cunoscut om de afaceri, detinatorul TBM Group. “Lavinia a renuntat la cabinetul de avocatura pentru cateva ore si a infruntat cu bine obiectivul aparatului foto. Ca drept dovata toata colectia a fost vanduta déjà unei doamne din Elvetia, dupa ce a vazut pozele”, a marturisit Cristina.


Cristina Herea - L'Art No. 29


Asadar, ce parere aveti voi despre gentile pe care eu le consider superbe? Care este preferata voastra? Ce ati alege, crocodil sau sarpe?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii: