TriXera NUTRITION by Avene




Sunt convinsa ca nu doar eu am remarcat ca in ultima perioada sunt tot mai multi copii si nu numai cu piele uscata si foarte uscata. Ingrijirea corespunzatoare este esentiala in cazul lor, de aceea imi place sa va aduc aici, toate noutatile de care avem nevoie!


Pielea uscată duce lipsă de hidratare, iar funcÅ£ia de barieră de protecÈ›ie nu mai îndeplineÅŸte rolul de apărare, fiind modificată de frecarea hainelor, agresorii externi ÅŸi produse de curăţare dure. Uscăciunea pielii poate fi o problemă pentru  oricare membru al familiei, aÈ™a că este indicat să  fie alese produse de îngrijire care să li se potrivească. Pentru cei mai mititei sau pentru cei mari, femei sau bărbaÅ£i, cu toÅ£ii au aceleaÅŸi nevoi: eficacitate, convenabilitate ÅŸi confort.

Laboratoarele Dermatologice Avene lansează produse inovatoare din gama  TriXera NUTRITION, pentru curăţarea ÅŸi îngrijirea zilnică a pielii, pentru a aduce un plus de hrănire ÅŸi confort.

În gama TriXera NUTRITION, Avene îmbină plăcerea, originalitatea și confortul pentru a dezvolta texturi de NOUĂ GENERAȚIE, dedicate pielii uscate: TEXTURILE NUTRI-FLUIDE, unice prin faptul că au onctuozitatea unui balsam și textura fluidă a unei loțiuni, pentru o aplicare foarte ușoară.

Gama conÈ›ine: 



Gel de curățare nutri-fluid - TriXera Avene


Gel de curățare nutri-fluid: curăță delicat și hrănește până și cea mai sensibilă piele. Textura sa delicat parfumată oferă confort pielii și plăcere de utilizare zi după zi. Lasă pielea curată, catifelată și protejată a adulților și copiilor (cu vârsta de cel puțin 3 ani). Fără săpun, fără parabeni și fără fenoxietanol. Toleranță CUTANATĂ, OCULARĂ & GINECOLOGICĂ excelentă.


Loțiune nutri-fluidă - TriXera Avene


LoÈ›iune nutri-fluidă: hrănitoare, protectoare È™i hipoalergenică, loÈ›iunea repară bariera de protecÈ›ie a pielii È™i calmează senzaÈ›ia de piele care strânge. Textura sa fluidă, delicat parfumată permite o aplicare rapidă, care economiseÈ™te timp pentru ca familiile să-È™i continue activitățile zilnice. Potrivită pentru față È™i corp – adulÈ›i È™i copii (cu vârsta de cel puÈ›in 3 ani). Fără silicon, fără parabeni, fără fenoxietanol. Toleranță excelentă!


Balsam nutri-fluid - TriXera Avene


Balsam nutri-fluid: hrănitor, protector și fără parfum, balsamul repară bariera pielii și calmează senzația de piele care strânge. Potrivit pentru pentru toate tipurile de piele sensibilă și uscată a întregii familii - adulți și copii (cu vârsta de cel puțin 3 ani). Fără silicon, fără parabeni și fără fenoxietanol. Toleranță excelentă!
Trixera NUTRITION este o alegerea sigură, cu formule potrivite pentru întreaga familie.

Pentru mai multe informații accesați: www.eau-thermale-avene.ro sau www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu