Valentine's Day la Premier Palace


Premiere Palace - Valentine's Day


Orice indragostit viseaza sa ii daruiasca jumatatii sale soarele si luna. Ce ar fi daca… ti-ai transforma visul in realitate si i-ai darui o zi inspirata de dragostea voastra speciala? Sarbatoriti-va dragostea într-un mod special, in cea mai romantica escapada, in incredibila oaza de liniste si relaxare de la Premier Palace Spa Hotel. Un spaÈ›iu de 5***** pentru o dragoste de 5*****, clipe memorabile È™i răsfăț pentru toate simÈ›urile. Cu siguranta va fi o experienta unica, asa cum este si sufletul tau pereche!


Meritați o zi de romantism de 5***** la Premier Palace Spa Hotel
Sentimente, dragoste, romantism, clipe de vis, de care sa va amintiti intreaga viata. Premier Palace Spa Hotel a creat special pentru tine si sufletul tau pereche variante pentru a te bucura de tot ce inseamna Valentine’s Day. 
La pretul unic de 300 lei veti avea o camera dubla de lux si o experienta incredibil de romantica. Veti putea savura un pahar de vin la lumina lumanarilor si o cina exclusivista, cu preparate delicioase. Incununarea acestei zilei perfecte nu putea sa nu includa si rasfat si relaxare la SPA, pentru amandoi. Primul SPA medical de 5***** din Romania, Premier SPA va ofera acces gratuit la piscina, hidro-piscina si fitness.
Rasfat culinar: meniuri special pregatite pentru voi doi de chef-ul de la Premier Palace Spa Hotel
Pentru ca Valentine’s Day trebuie sa fie o zi perfecta, a seductiei, lăsati-va sedusi de tentatiile culinare din meniul Love Elixir (Caesar Salad, Filetto in mustard crust, desert special Highlight Love – 75 lei). Pentru aceia mai dificil de multumit, chef-ul a pregatit  meniul Endless Love with Sea Aroma (Caprese Salad, Risotto with sea food, Sushi, desert special Love Story – 95 lei). Iar pentru cei care doresc sa isi surprinda iubita cu inelul mult-visat, recomandarea este meniul Merry Me – 85 lei, incluzand Premier Salad with orange and duck, Chicken breast wih spinach and feta dressing and potatoes si desertul-surpriza Love Me Tender. Desigur, s-a gandit si la micul-dejun special, pe care s ail savurati in pat!
Relaxare deplina in doi la Premier Spa
De Valentine’s Day poti incerca ceva magic alaturi de sufletul tau pereche! Pentru o relaxare de zile mari, viziteaza Premier Spa, unicul concept de Wellness Spa & Medical Spa din Romania. Veti beneficia de relaxare in cuplu prin pachetele special concepute pentru aceasta zi deosebita: Relax Me Valentine (2 x Relax Me 25’, 1 Vichy Shower, 1 Oriental Soap Massage, acces pentru amandoi la facilitatile Thermarium – 440 lei), Tropical Love (2 Sensorial Candles, 2 Tropical Shower, acces pentru amandoi la facilitatile Thermarium – 600 lei). 
De asemenea, Sweet Surrender va ofera la pretul de 530 lei masaj Neck, Back and Shoulders pentru amandoi, o sedinta de hammam, o sedinta de relaxare cu Sensorial Candle si, bineinteles, acces pentru amandoi la facilitatile Thermarium.
Ce spui deci de invitatia irezistibila de a evada intr-o alta lume? O cina romamtica si o noapte de vis  intr-un hotel de lux este cadoul ideal. In plus, poti sa va oferiti, tie si jumatatii tale, o zi intreaga de rasfat de 5*****, la Premier Palace Spa Hotel, departe de agitatia cotidiana.
Premier Palace SPA Hotel este singurul loc unde iti doresti sa fii de Valentine’s Day.
Rezervari: reservations@premierpalace.ro; (+4) 031 407 6000.
*Ofertele sunt valabile intreaga luna februarie 2017! Oferta este supusa unor termene si conditii speciale.
 *****                         
PREMIER PALACE SPA HOTEL |5 STAR HOTEL
Premier Palace Spa Hotel ofera o experienta unica de 5 stele tuturor clientilor sai, indiferent de scopul vizitei: petrecerea timpului liber, calatorie de afaceri, eveniment privat. Toate serviciile si facilitatile hotelului sunt special concepute pentru a oferi o oaza de liniste si relaxare in tumultosul Bucuresti.
4 restaurante si baruri (Royal Ballroom, Piano Lounge, Sky Lounge, SPA Gourmet & Bar) va invita sa descoperiti delicioasele produse culinare pregatite de cei 2 bucatari sefi si o gama larga de bauturi fine. Muzica de calitate completeaza atmosfera acestor locatii unice.
De la conferinte de presa, meeting-uri, prezentari de produse, workshopuri, teambuilding-uri, cocktailuri, pana la aniversari, zile onomastice,  nunti si botezuri, vom crea locul perfect pentru evenimentul dumneavoastra, intr-unul dintre saloanele noastre, Conference & Events Hall (beneficiind de dotari complexe) sau Royal Ballroom, ideal pentru ca evenimentul dumneavoastra privat sa fie intr-adevar memorabil.

PREMIER SPA ESTE PRIMUL MEDICAL SPA DE 5* DIN ROMÂNIA

Premier SPA va ofera tratamente individualizate si personalizate  in functie de necesitatile si dorintele dumneavoastra, intr-o atmosfera de rafinament si relaxare.
Ne recomanda complexitatea si diversitatea terapiilor pe care le asiguram, aparatura de ultima generatie, profesionalismul si experienta echipei de medici si terapeuti, eficacitatea, seriozitatea si implicarea  de  care  dam  dovada  in  relatia speciala dezvoltata cu  fiecare  oaspete.
Asiguram terapii destinate afectiunilor sistemelor osteoarticular, vascular, nervos periferic, respirator si  programe  de  detoxifiere,  balneo & rheuma si stress management, cat si programe antiaging cu Gerovital H3.
* Accesul copiilor la piscina Premier Spa este permis doar dupa varsta de 5 ani, numai insotiti de parinti.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.premierpalace.ro si www.premier-spa.ro.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu