Ce mi-am mai cumparat de la Sephora!


Miu Miu Parfum


Este cineva care sa treaca prin Mall si sa nu dea o raita prin magazinele de beauty? Eu nu ma incadrez in aceasta categorie si categoric trec prin toate! Am invatat sa ma bucur de oferte, nu imi place sa fiu pacalita, uneori mai iau teapa, dar asta e viata...



Ceea ce veti vedea in continuare nu reprezinta cele mai recente cumparaturi ale mele, ultimele au avut o destinatie clara, cadouri!!!

De fapt am cumparat pentru prima data on-line! Aveau ceva reduceri la setul de parfum pe care il veti vedea, bine la mai multe seturi, dar parfumul acesta mi-l doream eu foarte tare pentru ca miroase a lacramioare si eu ador pur si simplu aceste flori delicate! In plus este un parfum pe care il gasiti exclusiv la Sephora, iata de ce am inceput sa rasfoiesc site-ul...


Miu Miu Parfum


Stiam ce vreau asa ca a fost simplu, dar apoi am mai vazut un portfard dintr-o colectie speciala Sephora de acum ceva timp, Shourouk, care mi se parea mie ca are niste brose aplicate. Portfardul acesta a fost marea mea dezamagire! De ce? In primul rand costa vreo 44-45 lei redus la jumatate si este un vinilin pictat, nici urma de stralucirea de pe site! Am fost atat de nervoasa incat voiam sa fac retur coletului. In plus am milioane de portfarduri, nu l-as mai fi cumparat daca stiam cum este in realitate!


Portfard Shourouk


Apoi scria pe site ca daca depasesti o anumita suma, primeai 5 mostre. Ei bine, am mai pus in cos un gel de dus ca sa ating suma respectiva si ce credeti? Am primit doar 4 mostre! Total neprofesionist, ce sa spun. Chiar radea o prietena de mine: vezi daca ai vrut mostre, ca nu aveai destule?! Daaa, am destule, dar nu mi se pare ok sa procedezi asa!


Portfard Shourouk


Gel dus Sephora


Parfumul imi place de mor si o sa va spun cateva cuvinte despre el daca tot vi l-am prezentat!

Este lansat in 2015 si l-am vrut de la bun inceput, dar zecile de alte parfumuri care asteapta cuminti sa fie consumate, m-au oprit putin sa mai fac inca o aroganta! Pentru ca da, nu va indemn sa faceti ca mine, cred ca cel mai bine e sa cumperi mai putin si sa calatoresti mai mult, spre exemplu! Sau sa iti indeplinesti orice alt vis. Cred ca trebuiesc  oarecum cantarite toate aceste optiuni si sa cumperi doar ceea ce este nevoie! Eu incerc sa fac asta, sunt uneori luni bune in care ma abtin  dar apoi rup cardul, hmmm nu e deloc bine, va asigur!


Miu Miu Parfum


Revenind la parfum...Va spun ca a fost creat de catre Danielle Roche Andrier, cel care a creat si pentru Prada, Bvlgari, Marni sau Bottega Veneta.

Este un parfum tineresc, care se deschide cu note florale, dar care capata profunzime pe parcurs iar pe mine m-a cucerit din prima!

Sticla de asemenea imi place mult si aduce aminte de celebrele genti matlasate Miu Miu care au fost de fapt si sursa de inspiratie!


Miu Miu Parfum


Note de varflacramioara, bergamota, lamaie
Note de mijloc: iasomie, trandafir, note verzi, piersica
Note de bazaAkigalawood ( care este un ingredient special ce combina note de patchouli, piper si lemn aromat), mosc alb.

Mi se pare un parfum perfect pentru primavara-vara asa ca este bine-venit in colectia mea si as spune, exact la timp!

Il puteti testa in Sephora si evident daca va place nu il veti lasa sa planga pe raft ci ii veti asigura un camin primitor!

Sunt curioasa daca voi l-ati mirosit si daca va place! Si ce v-ati mai cumparat voi in ultima vreme! Va astept cu mare drag impresiile!

KISSES!






CONVERSATION

5 comentarii:

  1. De curiozitate,ce mostre ai primit. Adica merita efortul sa depasesti o anume suma? Faza cu portfardul e cam naspa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu mai retin exact ce mostre, cred ca una de parfum, una tot asa gen felicitare din aceea parfumata de pe care desprinzi o folie si dedesubt e putin parfum, parca Stella Mc Cartney si doua pliculete cu ceva, nu mai retin. Am fost atat de nervoasa ca nici nu mai conta de fapt ce era. Eram curioasa daca serviciile on-line sunt ceea ce se spune, dar nu, mai bine cumperi direct din magazin! Nu e doar cazul Sephora, am cumparat si din Marionnaud si am patit sa nu trimita exact ceea ce spuneau ca ofera la cumparatura respectiva!

      Ștergere
  2. Iti multumesc pt articolas, chiar mi-ai raspuns la multe intrebari. Chiar sotul era curios daca ei chiar trimit 5 mostre la sephora, dar eu repede senina i-am raspuns ca nu cred, pt ca abia in magazin cand cumpar de 200ron imi dau una si daca vreau eu ceva anume se codesc. Inafara nu stiu cum este, pt ca nu am cumparat din parfumerii, mai mult drogherii cu o mica suma sau de prin aeroport.Dar as vrea sa mentionez ca odata cand a trebuit sa cumpar un parfum cadou aveau oferta parfumul de 50ml plus unul la 15ml cu vaporizator si m-a incantat ideea, dar tot eu a trebuit sa le spun de oferta ca fetele au uitat. Noroc ca citesc tot si nu ma duc cand sunt obosita, ca asa am luat stick crezand ca este spray barbatesc.Abia astept sa miros parfumul Miu Miu ca ador si eu mirosul de lacramioare alaturi de liliac. Eu dupa sarbatori si reduceri incep sa ma abtin ca deja am stoc de cosmetice pe un an intreg desi in 2saptamani se anunta cosmobeauty.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nici eu nu prea am cumparat din afara. Anul trecut de Revelion am fost la Madrid si mi-am luat un parfum de la YSL si am primit vreo 3 mostre de crema. In Sephora Franta nu am cumparat eu, doar sotul si a primit o gramada de mostre si pentru mine si pentru el.E foarte bine sa te duci cu temele facute in magazine si evident sa nu cumperi anapoda! Si eu incerc din greu sa ma abtin, pentru ca e adevarat ca ne iau pe sus toate ofertele, haha! Pup draga mea!

      Ștergere
  3. dupa note, imi place sigur, nu l-am mirosit inca, la primul drum sigur o fac!

    RăspundețiȘtergere