Luxury Academy


Luxury Academy



Intotdeauna suntem sub presiunea timpului, a diverselor probleme pe care le avem de rezolvat si poate ca nu mereu avem timpul sa facem cele mai avantajoase alegeri in privinta tinutei pentru noi! Sau poate ca la un moment dat ne dorim sa ajutam, sa fim noi acel cineva care sa poata sa aduca un plus de prospetime unei tinute! Ei bine, pentru asta s-a nascut Luxury Academy!



Vineri, 10 Februarie 2017, în prezenÈ›a invitaÈ›ilor: jurnaliÈ™ti, bloggeri, parteneri, Luxury Academy http://luxuryacademy.ro  s-a lansat oficial pe piaÈ›a din România în cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc la Elite Art Gallery din PiaÈ›a NaÈ›iunilor Unite, BucureÈ™ti.

În cadrul evenimentului, trainerii Luxury Academy, pentru prima oară în România, au facut o demonstrație de Total Look, Hairstyle, Consultanță de Imagine și au explicat cât sunt de importante primele secunde în definirea unei imagini a unei persoane.


Luxury Academy


Aura Anghel, Fashion Editor, Consultant în Imagine pentru Festivaluri precum Cannes, San Remo È™i Fondator Luxury Academy declară: "Sunt bucuroasă că proiectul Luxury Academy se dezvoltă în România, È™i este o ocazie unică pentru cei care vor să înceapă o carieră în Fashion System, fie că optează pentru Hairstyle, Fashion Design sau Consultanță în Imagine. Luxury Academy oferă posibilitatea celor care  doresc să înveÈ›e cele mai noi tehnici, de la cei mai buni experÈ›i în domeniile lor de activitate”.


Luxury Academy


Manuela Faganelli, preÈ™edintele primei agenÈ›ii din Italia, Gold Black Style Milano, dedicată zonei de lux în ConsultanÈ›a de Imagine, personal shopper È™i experiente de Lux, pentru o clientelă internaÈ›ională cu profil înalt, declară: „Luxury Academy este un proiect foarte interesant care va avea foarte mult succes deoarece România este o È›ară în dezvoltare cu mult potenÈ›ial. Sunt foarte fericită să fac parte din echipa academiei, È™i cu siguranță această experiență va rămâne de neuitat”.


Luxury Academy


Milo Sabariz, Hairstylist international și formator pentru profesioniști în Italia, Spania și Marea Britanie, a lansat și a revoluționat tehnica proprie de tuns, numită HAIRCHITEKT. În cadrul show-ului a explicat care sunt elementele de care să ții cont atunci când alegi o tunsoare, iar Manuela Faganelli a consiliat vestimentar, prezentând Așa DA/Așa NU, explicând de ce și unde să folosești anumite haine, croieli în funcție de statură, dimensiunile corpului și vestibilitate.


Luxury Academy


Invitații prezenți în cadrul evenimentului au participat la un show extraordinar orchestrat de trainerii Luxury Academy, Manuela Faganelli și Milo Sabariz, o exclusivitate pentru piața din România.


Luxury Academy


Salvatore Ferragamo la Luxury Academy


Deborah la Luxury Academy


Seara evenimentului s-a incheiat cu un audit în Consultanța de Imagine realizat de Manuela Faganelli pentru 2 dintre invitate, pornind de la ținuta vestimentară și forma corpului.


Luxury Academy


Sponsorii evenimentului de lansare Luxury Academy în București, România: Deborah Milano, Salvatore Ferragamo, Le Consul, Savonia, Sweet Moments, Tudor.Personal Tailor, Vagabond Hair Studio, Vinurile Alira, Zenya Atelier.

KISSES!

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Fantastic event and photos!
    xx
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2017/03/la-djellaba-concours-international-the-djellaba-international-giveaway.html

    RăspundețiȘtergere