Mr. Pich - haine cu personalitate pentru prichindei


Mr. Pich


Dragutelor, voi stiti foarte bine ca eu am o fetita, pe care o iubeeeeeesc maxim si imi doresc ca intotdeauna sa fie in trend, asa ca sunt interesata de tot ceea ce este frumos sa intre in viata si in garderoba ei! De aceea, brandul Mr. Pich a fost asa, ca o gura de aer proaspat si am decis sa va prezint si voua cateva detalii, sunt sigura ca va va atrage fara drept de apel!

Fie ca este vorba despre o fetita sau un baietel, cu siguranta veti gasi la Mr. Pich combinatia castigatoare!


Mr. Pich


Iti doresti sa cresti un copil sigur pe sine, increzator, care sa se simta bine cu el insusi si confortabil in fiecare zi, deoarece stii ca numai astfel va fi adultul de care vei fi mandra in anii ce urmeaza. Hainele sunt o prelungire a personalitatii, de aceea, trebuie alese cu grija, pentru ca adultul de maine se construieste de azi.


Mr. Pich


Nu prin orice fel de haine, ci oferindu-i celui mic variante care sa-l ajute sa-si contureze stilul care i se potriveste. Mr. Pich ofera o experienta unica, sustinand si respectand dificila misiune a mamelor printr-o selectie atenta de haine urban-chic care se adapteaza pe personalitatea unica a fiecarui copil.


Mr. Pich


Mr. Pich


Printr-un raport corect calitate-pret, design chic si material premium, Mr. Pich pune in hainele si accesoriile sale intreaga dragoste a parintilor pentru copii, oferind astfel tinute ce aduc numai bucurie si scriu povesti de neuitat.


Mr. Pich


Mr. Pich


Haine, incaltaminte si alte accesorii create dupa ultimele tendinte si standarde internationale ce vorbesc despre frumusete, puritate si inocenta anticipand capitolele de succes din viitor, acesta este Mr. Pich, brand-ul sincer al copiilor ce pasesc increzatori in lumea adultilor.


Mr. Pich


Ce spuneti, asa-i ca sunt adorabile? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii: