7 beneficii uimitoare ale lăptişorului de matcă


Laptisor de matca


In perioada aceasta de trecere de la iarna la primavara, stiti cu totii ca suntem cumva epuizati...celebra astenie de primavara incepe sa se faca resimtita, corpul nostru ca a incercat pe perioada iernii sa faca fata cu succes tuturor modificarilor si agresiunilor ajunge iata, in primavara cu o nevoie de a fi ajutat!



Ai imunitatea scăzută, iar colsterolul îţi afectează sănătatea? Suferi de stres şi ai probleme cu tensiunea arterială? Dacă te confrunţi cu oricare dintre problemele menţionate şi îţi doreşti o soluţie naturală şi foarte benefică, lăptişorul de matcă poate fi remediul natural şi secretul tău pentru sănătate şi frumuseţe!
Iată care sunt cele 7 beneficii uimitoare ale lăptişorului de matca, dezvăluite de specialiştii de la Albină Carpatină, ce promovează de peste 25 de ani produsele apicole că alimente naturale funcţionale, cu proprietăţi terapeutice remarcabile.

1. Reglează tensiunea arterială

Lăptişorul de matcă este o sursă bogată de peptide, care ajută la reglarea nivelului tensiunii arteriale. Acţionează ca un vasodilatator, care ajută la scăderea nivelului tensiunii arteriale. Lăptişorul de matca este de mare ajutor pentru sănătatea inimii, deoarece protejează organismul de bolile cardiovasculare.

2. Reglează colesterolul

Lăptişorul de matcă contribuie la reducerea nivelului colesterolului nociv şi al trigliceridelor şi  stimulează creşterea colesterolului bun. De asemenea, protejează organismul de infarct miocardic, accident vascular cerebral şi ateroscleroză, împreună cu mai multe alte boli de inimă.

3. Imunomodulator

Autoimunitatea este o stare în care sistemul imunitar al organismului atacă corpul. De aceea pot apărea boli precum poliartrita reumatoidă şi multe alergii care sunt boli autoimune. În timpul unui studiu, oamenii de ştiinţă au descoperit că lăptişorul de matca echilibrează sistemul imunitar, previne apariţia afecţiunilor autoimune şi întăresc organismul.

4. Ajută memoria

Cercetările recente indică faptul lăptişorul de matcă poate îmbunătăţi memoria pe termen scurt, deoarece este demonstrat că are un rol benefic asupra funcţiilor neuronale. Este ideal în perioadele de epuizare fizică şi psihică, stres, tulburări de memorie (examene, competiţii).
Deoarece ţesutul cerebral conţine o mulţime de acizi graşi nesaturaţi, care sunt deosebit de vulnerabili la atacurile radicalilor liberi, substanţele antioxidante care se găsesc în lăptişorul de matca pot juca un rol important în prevenirea bolilor neurodegenerative. Este singura sursă naturală de acetilcolina care facilitează transmiterea influxului nervos între neuroni.


Laptisor de matca


5. Ameliorează simptomele menopauzei

Studiile preliminare au arătat că lăptişorul de matcă poate ameliora semnele şi simptomele menopauzei, inclusiv bufeurile. Acesta este folosit datorită capacităţii de a creşte efectele stimulatorii sexuale globale, proprietăţi confirmate în urma studiilor de specialitate realizate.
Lăptişorul de matcă previne osteoporoza şi stimulează formarea oaselor.

6. Bun antioxidant

Atunci când celulele oxidează, se poate ajunge la cazuri mai grave de cancer, boli de inimă şi alte afecţiuni degenerative. Dar, oamenii de ştiinţă au descoperit anumite alimente care au cantităţi masive de antioxidanţi, care încetinesc şi chiar opresc acest proces. Lăptişorul de matcă este unul dintre aceste alimente şi conţine o cantitate surprinzătoare de antioxidanţi, iar aceasta creşte cu cât produsul este mai proaspăt.

7. Are proprietăţi anti-imbatranire

Lăptişorul de matca conţine antioxidanţi care lupta împotriva semnelor de îmbătrânire în mod eficient. Stimulează producerea de colagen, care contribuie la menţinerea elasticităţii şi fermităţii tenului, întârzie procesul de ridare a tenului ( diminuează ridurile existente şi previne apariţia altora noi), regenerează şi hidratează în profunzime. Lăptişorul de matca conferă o strălucire sănătoasă a pielii, evita degenerarea maculară şi previne bolile cronice.

Primăvara aceasta ai ofertă specială la Lăptişorul de Matcă, la borcanul de 100 g primeşti gratuit 25 g, la preţul special de 127 lei cu transport inclus. Află mai multe pe http://www.apicola.ro

Daca voi mai stiti si alte proprietati ale laptisorului de matca, va astept cu drag parerile!

KISSES!


 

CONVERSATION

1 comentarii: