Fa soft control, sau tumultul amintirilor!


Fa Soft Control


M-am trezit in dimineata aceasta incalzita de razele soarelui....De obicei nu trag draperiile pentru ca imi place sa intre cat mai multa lumina in camera, iar in dimineti ca aceasta, cand soarele straluceste, ei bine, capat asa, o pofta de viata de nedescris! Si de scris...doar timp sa am!

E drept ca nu apuc de obicei sa ma bucur da caldura patului dimineata, mi se intampla rar pentru ca sunt vesnic in viteza de la sase dimineata! Incep cu trezitul fetitei pentru scoala si pregatirea ei, serviciu, ziua se continua cu evenimente medicale sau de beauty si muuuulte alte indatoriri care ma tin in priza muuulte ore, de fapt pana seara pe la 11, cand pic lata....Uneori mi-as dori un ritm mai domol, alteori stiu ca eu doar asa pot functiona, vesnic in priza, conectata la tot ce este in jur de interes. Stiu sigur ca cele mai multe dintre voi, mame sau nu, dar sigur cu job-uri solicitante, ma intelegeti. Stiu ca astea sunt timpurile pe care le traim si nu putem decat sa ne adaptam.

Avem nevoie si de ajutor? Sigur ca da, avem...De ajutor in casa, cu copilul, de ajutor cu ingrijirea personala, de ajutor in general...Uneori il cerem de la altii, alteori trebuie sa ni-l gasim singure, dar cu siguranta trebuie sa fie de incredere. Eu una stiu ca nu pot functiona fara incredere...Increderea de a sti ca un lucru este bine facut, ca te poti baza pe acest ajutor atunci cand ai nevoie, sa ai siguranta ca nu te lasa la greu!

Este logic ceea ce spun, cred ca toata lumea simte la fel...

Pentru mine este crucial sa stiu ca in viata mea agitata sunt bine cu mine, cu tenul meu, cu pielea mea, sa am aceea siguranta si increderea ca pot multa muntii din loc fara sa simt asta sau vreun disconfort de orice fel ar fi el.

Imaginati-va o zi din viata voastra cand trebuie sa fii impecabila, sa ai muuulti ochi asupra ta si tu sa fii transpirata, si mai mult decat atat....in jurul tau sa nu pluteasca o aroma prea placuta....Hmmm, nu e ceva de dorit, clar! Nu pentru mine si sunt sigura ca pentru nimeni! Zilnic sunt in contact direct cu zeci de persoane si impresia pe care o las trebuie sa fie una placuta, de aceea, imi aleg cu mare grija produsele pe care le folosesc!

Inclusiv deodorantele! Nu pot folosi decat ceva care imi inspira siguranta si confortul despre care vorbeam mai sus.


Fa Soft Control


Cred ca va mai amintiti ca in urma cu ceva timp am primit un pachet misterios, care ascundea doua deodorante fara eticheta si invitatia de a le testa alaturi de o prietena. Eu le-am testat alaturi de mama si am lasat-o pe ea sa-si aleaga aroma care o inspira mai mult...Ahhhh, va asigur ca am in mama cel mai mare critic si daca ceva se intampla sa nu fie tocmai in regula, cu siguranta nu prea vrei sa fii in preajma ei atunci! Asadar, mi-am asigurat un jurat nepartinitor si am purces la drum.

Timp de o saptamana ne-am lasat seduse de mirosul fresh si senzual al noutatilor fara nume, pentru ca mai apoi sa aflam si raspunsul cautat! Pentru ca trebuie sa recunosc, oricat ne-am fi stors noi mintea, nu deslusisem misterul...Dar am intrat amandoua in joc, saptamana a trecut pe nesimtite si iata-ne in fata unui nou pachet! Ca de fiecare data am oarecare emotii cand il deschid...Emotii frumoase, constructive, dorinta de a afla in sfarsit, care este numele noutatilor care ne-au captivat....


Fa Soft Control


Si iata, dintr-o data, ni se dezvaluie secretul...Offff, cum de nu ne gandisem?! Privind in urma, ne amintim amandoua cu drag de o epoca frumoasa, a tineretii mamei, a copilariei mele, cand, reusea cum numai ea stie sa aduca acasa minunile Fa. Cu siguranta este unul dintre reperele mele de beauty si asa va ramane, proaspat in memorie, ca si cand ieri s-ar fi intamplat sa agit spray-ul cu dungi verzi si albe si cu miros fresh. Scriind acum toate astea realizez cat de tare ma doare de fapt imaginea asta, pentru ca as vrea sa intorc timpul in acel punct si raaaar mi se intampla sa fiu atat de melancolica.

Am trecut fara sa vreau in alt timp, sper ca nu v-am intristat, pentru ca de fapt am vrut sa va dezvalui si voua doua noutati care merita sa fie acolo, pe masuta de toaleta a oricareia dintre noi! De ce? Pentru ca au toate calitatile necesare.


Fa Soft Control



Fa Soft & Control este prima gama de deodorante de la Fa ce combina protectie de 48 de ore impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute cu o senzatie de piele ingrijita, datorita unei formule unice care are la baza Tehnologia Dry Oil. Formula noilor deodorante ofera protectie si hidratare pielii, fara sa o usuce. Noua gama cuprinde doua arome florale speciale – Fa Soft&Control cu parfum de liliac si cu aroma de iasomie. 


Fa Soft Control


Si da, asigura protectia de care am nevoie zi de zi, pe langa aroma atat de placuta! Le putem folosi in siguranta pentru ca nu lasa nici un fel de urme albe, pe piele sau pe haine, iar pielea este intr-adevar foarte hidratata si fresh. Cel putrin pentru mine, fac fata cu brio solicitarilor. Si inca un punct important mi se pare faptul ca nu ma "astup" atunci cand pulverizez. Eu sunt oarecum alergica la praf, la deodorantele care lasa in urma ceva inecacios, sufocant, de aceea m-am bucurat teribil sa constat ca aici nu a fost cazul de astfel de incidente!

Sunt atat de fine si delicate incat nu pot decat sa vi le recomand cu tot dragul! Tuburile sunt usor de manevrat, le poti prinde perfect in palma si parca forma lor le face usor de incadrat in orice bagaj, fie el si de weekend, pentru ca sunt usor aerodinamice si par sa nu ocupe mult spatiu. Au totusi aceeasi capacitate de 150 ml cu care Fa ne-a obisnuit! Traditia si inovatia isi gasesc locul in acelasi ambalaj!


Fa Soft Control


Care imi place mai mult nu as sti sa va spun...Caring Lila Scent este parfumul serilor de mai, si pe mine personal ma duce cu gandul la dealul pe care care se inalta Citadella, in Budapesta, un deal acoperit de liliac si unde in mai te cufunzi in cel mai dulce miros....V-am spus oare ca acolo am fost ceruta in casatorie chiar de 1 Mai in urma cu aproape 15 ani? Trebuie cu adevarat sa incercati si deodorantul si o calatorie in mai la Budapesta!

Fresh Jasmine Scent, pe de alta parte imi aminteste de luna de miere, de Tunisia si serile parfumate cu iasomie...si plimbarile mana in mana pe malul marii.....

Ahhhh, le-as arunca fara sa stau pe ganduri in bagaj, spre o destinatie care sa creeze noi amintiri, pentru viitoare arome, nelansate inca!!!!


Fa Soft Control


Si uite asa, incet, incet postarea aceasta s-a scris singura si a devenit mult mai personala decat mi-am propus sau ar fi fost de dorit sa fie prezentarea acestor minunate deodorante!

In fond sa stiti ca atunci cand un anumit produs trezeste astfel de emotii, abia atunci merita cu adevarat sa fie acolo, cu tine, acel ceva care sa te insoteasca zi de zi in calatoria ta prin oras sau in jurul lumii. Pentru ca da, viata e prea scurta ca sa ne inconjuram de lucruri anoste!

Va invit si pe voi sa le incercati si sa imi spuneti daca va trezesc amintiri la fel de frumoase ca ale mele....Sunt sigura ca impreuna, veti duce trairile la un alt nivel, acolo unde se naste emotia pura!

Va astept si pe voi cu impresii si mi-ar placea sa aflu daca si pe voi anumite arome va indeamna la visare sau deschid ferestre catre amintiri pastrate acolo, cu multa grija, intr-un colt de suflet!

#simtetefantastic

KISSES!

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. chiar nu am cumparat de mult Fa, pe vremuri era o adevarata batalie pentru el!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarbatori fericite draga Camelia!

    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere