Nivea Hairmilk pentru un par ca al Cleopatrei!


Nivea Hairmilk


Intotdeauna imi doresc sa folosesc doar ingrediente naturale atunci cand pregatesc masa pentru familia mea. Apreciez tot mai mult produsele acelea clasice, pe care le gaseam atat de usor in copilarie si le gasim tot mai greu, nemodificate in prezent. Si mi-as dori sa am mai mult timp pentru a pregati diverse masti si potiuni magice pentru mentinerea frumusetii si tineretii, asa cum stiti ca o faceau bunicile si mamele noastre si chiar si noi nu in urma cu prea multi ani!

Din pacate este tot mai greu sa reusesc toate aceste lucruri, asa ca atunci cand gasesc un produs bun, despre care consider ca merita sa aflati si voi si care are ingrediente mai altfel decat toate celelalte, ei bine aici sunt cu informatii pretioase!


Nivea Hairmilk


Cleopatra a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind renumită pentru ritualul de îngrijire bazat pe ingrediente extrase din produsele naturii. Tinerețea ei și eleganța naturală au cucerit mulți regi la vremea respectivă, în timp ce femeile încercau să îi afle secretele de îngrijire ascunse atât de bine. Astăzi se știe că regina egipteană făcea băi în lapte pentru a-și menține suplețea pielii și sănătatea părului, două dintre secretele frumuseții sale de necontestat.


Nivea Hairmilk


Inspirându-se din ritualul de îngrijire al Cleopatrei, NIVEA lansează noul Hairmilk, primul șampon NIVEA cu proteine naturale din lapte, destinat persoanelor cu părul uscat și deteriorat. Fiind un ingredient natural, laptele conține grăsimi minerale, vitamine și proteine care sunt benefice părului, reușind să îl hidrateze intens, să-i ofere sănătatea și frumusețea dorită.


Nivea Hairmilk


Prima gamă care îngrijește în funcție de structura firului de păr!


Nivea Hairmilk


Atât șampoanele, cât și balsamurile NIVEA Hairmilk îmbină două beneficii pentru părul uscat și deteriorat care, de obicei, nu sunt compatibile: regenerează firul de păr de la interior la exterior fără să îl încarce. Acest lucru este posibil datorită unei noi inovații NIVEA: produsele Hairmilk sunt concepute pentru a oferi îngrijire personalizată, în funcție de grosimea firului de păr - subțire, normal sau gros.


Nivea Hairmilk


Într-adevăr, structura firului de păr diferă de la o persoană la alta, iar nevoile de îngrijire variază la rândul lor. Spre exemplu, părul subțire are nevoie de produse care îi conferă volum, fără să îl încarce. Chiar dacă este mai puțin pretențios, părul normal trebuie îngrijit cu produse destinate acestuia și tehnicile de coafare potrivite, tocmai pentru a-i menține suplețea și sănătatea. În opinia specialiștilor, părul cu fir gros este cel mai greu de întreținut, uscat și aranjat, fiind deseori aspru și greoi, iar produsele de îngrijire trebuie să îi redea suplețea.


Nivea Hairmilk



Nivea Hairmilk


Eu am incercat varianta pentru par subtire in cadrul unui eveniment foarte frumos la care au participat fete din presa, bloggerite dar si cititoare de pe pagina de FB Nivea. Un eveniment care a durat trei zile, ca in povesti! M-am simtit rasfatata si ceea ce este cel mai important, parul meu s-a simtit extrem de bine, iar la nivelul scalpului nu am avut nici cea mai mica problema. Va specific asta pentru ca de muuulte ori si chiar cu produse super bine cotate, am avut surprize neplacute! Asadar pentu Nivea hairmilk nota zece din partea mea!


Nivea Hairmilk


Colecția Hairmilk este disponibilă începând cu luna martie în toate lanțurile de magazine din București și țară. Te invităm să fii cu ochii pe site-ul NIVEA unde vei descoperi o serie de surprize și noutăți plăcute.


Nivea Hairmilk


Încearcă și tu noul NIVEA Hairmilk potrivit tipului tău de păr și răsfață-te precum Cleopatra!

Preţ maxim recomandat șampon NIVEA Hairmilk (fir subțire/normal/gros): 13.76 Lei, 250 ml
Preţ maxim recomandat balsam NIVEA Hairmilk (fir păr subțire/normal/gros): 13.76 Lei, 200 ml


Nivea Hairmilk


Voi ati incercat noutatile? Si daca da, ce parere v-au lasat? Va astept cu mare drag si interes parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu