Noutatile verii by Issey Miyake


Issey Miyake


Nu stiti care sa fie aroma catre care sa va indreptati in aceasta vara? Hmmm, drept sa va spun nici eu nu prea stiu....din ce sa aleg! Pentru ca va asigur ca avem variante! Si eu sunt atat de curioasa sa le gasesc in magazine....


Pentru ca am aflat care sunt cateva din noutatile verii si vreau sa impartasesc cu voi aceasta bucurie! Si nu, nu mai avem chiar atat de mult timp de asteptat, chiar daca vremea de afara ne cam spune contrariul!

Inca din 1995,parfumurile inovatoare ale lui Issey Miyake sunt reinventate in fiecare vara de catre un artist-invitat. In 2017, tipograful francez recunoscut la nivel mondial, Philippe Apeloig, scrie un nou capitol in saga creativa.  

Literele, simbolurile si culorile vibrante au fost elementele cheie ale viziunii lui Issey Miyake. Editiile de vara 2017 ofera o traducere grafica si incitanta a acestei estetici moderne.

“Miscarea este centrul muncii mele”, spune Philippe Apeloig. Pentru a exprima prospetimea inveselitoare a Editiilor de Vara, el transforma formele simplificate ale sticlelor distincte in litere galbene insorite. Numele parfumurilor devin indraznete, cu forme jucause, dansand precum velele albe pe fundalul albastru-de-mare.  

Luminoase, limpezi si vesele, Editiile de Vara Issey Miyake, sunt invitatia la o calatorie olfactiva insorita in albastrul nesfarsit…

Aroma-semnatura a Verii


Issey Miyake


Pentru acest interludiu varatic sarutat de soare, maestrul parfumier Alberto Morillas (Firmenich) aduce o semnatura vibranta aromelor emblematice Issey Miyake.

L’Eau d’Issey Eau de Toilette pour l’été

Stralucitor de feminina, aroma floral-fructata se deschide cu picaturi de grapefruit astringent si lychee. Prospetimea lor se imbina cu inima stralucitoare de fructul pasiunii si guava. Notele subtile floral-acvatice, aduc o atingere delicata si senzuala acestui cocktail exotic. Infuzia de vanilie matasoasa, rotunjita cu notele lemnoase, impregneaza aroma cu caldura sarutata de soare atunci cand intra in piele.

L’Eau d’Issey pour Homme Eau de Toilette pour l’été


Issey Miyake


La fel ca si echivalentul feminin, Alberto Morillas diminueaza L’Eau d’Issey pour Homme intr-o stare solara de vara cu un strop de fructe exotice. Proaspetele kiwi insufletesc invioratoarele note de top, usor amare datorita grapefruitului subliniat de coriandru aromatic. Inima dezvaluie ananasul parfumat stropit cu nuscoara dulce. Parfumierul aduce profunzime si structura acestei arome cu un acord vibrant si lemnos de vetiver si chiparos.

Lasa dulceata verii sa-ti incante simturile!

Nascut in 1962, Philippe Apeloig este absolventul Scolii Nationale Superioare de Arta Decorativa(ENSAD). A fost directorul artistic al Luvru intre 2003 si 2007, si a castigat numeroase premii pentru compozitiile sale. A proiectat afisul expozitiei blockbuster “Yves Saint Laurent” la Petit Palais (2010), si, de asemenea, a creat numeroase identitati vizuale si logo-uri pentru edituri, teatre, organizatii non-profit, agentii guvernamentale si companii. In 2013, Muzeul Artelor Decorative din Paris a prezentat prima sa retrospectiva majora. In prezent lucreaza cu Jean Nouvel la sistemul wayfinding si logo-ul pentru Luvru din Abu Dhabi.


Ahhh, dar asta nu este tot!

Atractia magnetica a cosmosului. Revelatia unei noi dimensiuni olfactive. O nebuloasa parfumata de note vibrante...

Cu NUIT D'ISSEY, Issey Miyake se inspira din puterea noptii. Un moment in care emotiile sunt amplificate. Senzatiile sunt intensificate. Fiecare lumina, o sursa de energie. Fiecare parfum, conectarea cu fortele esentiale ale Naturii. Fiecare pas, o calatorie initiatica.


Issey Miyake


In prima faza a explorarii olfactive, NUIT D'ISSEY Eau de Toilette (2014), parfumierii Dominique Ropion si Loc Dong, alatura bergamota din lumina lunii cu fundalul nocturn de piele si lemn "negru".


In a doua calatorie parfumata, regasim puternicul contrast din NUIT D'ISSEY Parfum (2015): grapefruitul luminos isi revarsa stralucirea pe accordul catifelat de boabe tonka si vanilie.

Acum, calatoria NUIT D'ISSEY ne duce de la luna la stele, pentru a cauta o noua zona in spectrul parfumat. In albastru. Pana la stele.

NUIT D'ISSEY Bleu Astral: a noua lumina in noapte

Stelele isi revarsa lumina asupra Naturii si o ilumineaza cu aura lor. Miscandu-se pe cer, ele elogiaza puterea universului. Inspirat de stralucirea incantatoare a stelelor, NUIT D'ISSEY Bleu Astral mizeaza pe atractia magnetica a contrastelor. Lumina si intuneric. Sensual si exploziv...


Issey Miyake


O lumina dinamica. Spumoasa si everfescenta, lamaia verde stropita cu aromatul si crocantul coriandru Rusesc reflecta vartejul constelatiilor pe cerul impanzit de stele.

O noapte memorabila. Aroma profunda din notele de inima de piele sensuala exercita atractia gravitationala a materiei negre. Gentiana se inradacineaza in ea cu fatelele ei verzi si dulci-amarui.
O urma magnetica. O supradoza vibranta de lemn ambrat si vetiver mineral si racoritor, extind puterea de atractie a NUIT D'ISSEY Bleu Astral departe in noapte...

Sticla: stralucirea astrala a albastrului
Pentru a reflecta stralucirea misterioasa a unei nopti instelate, sticla NUIT D'ISSEY Bleu Astral aluneca de-a lungul spectrului luminos de la negru spre albastru vibrant.

Conceputa sa imbine umbra si lumina, sticla transparenta este incrustata cu dungi delicate care evoca calea stelelor. Capacul negru mat subliniaza arhitectura fluida a sticlei distincte, liniile verticale contrasteaza cu peisajul misterios, nocturn de apa, munte si cer.


Dragile mele, acum sa-mi spuneti voi ce anume va tenteaza din ceea ce ne propune ISSEY MIYAKE in acest sezon! Eu trebuie sa recunosc ca as cam vrea noul L'Eau D'Issey!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu