Un Paste de neuitat alaturi de Park Lake


Park Lake Paste


Dragii mei, sunt absolut convinsa ca perioada aceasta a sarbatorilor ne prinde pe toti, cumva, pe drumuri....Da, da, pe drumuri pentru ca toata lumea isi doreste sa ii surprinda pe cei dragi cu ceva...un cadou cat de mic!



Sărbătorile pascale sunt un bun prilej de a face cadouri celor dragi ție și sperăm că ești pregătită să dai start cumpărăturilor pentru a-l întâmpina pe Iepuraș cum se cuvine. Pentru că este în natura ta să faci surprize de Paște, te așteptăm în perioada 5-15 aprilie la ParkLake Shopping Center cu oferte speciale și numeroase activități tematice.

Și pentru că vrem ca sărbătorile să fie cu adevărat speciale, am trimis zânele primăverii să împartă prin tot Bucureștiul 4.000 de vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei fiecare. Cei care se vor întâlni cu zânele în perioada 7-14 aprilie vor primi garantat un voucher de cumpărături, care poate fi utilizat în peste 120 de magazine partenere din cadrul centrului comercial.

Mai mult, am pregătit și o serie de activități tematice precum labirintul ParkLake, târgul de Paște și ateliere pentru cei mici, ca tu și cei dragi să vă simțiți bine pe toată durata vizitei voastre.

Află mai multe detalii despre evenimentele ParkLake pe www.parklake.ro, pagina de Facebook ParkLake Shopping Center sau pe aplicația de mobil ParkLake.

Daca v-ati intalnit cu zanele primaverii trebuie neaparat sa imi spuneti! Si vreau sa stiu ce v-ati gandit sa va cumparati pentru acest Paste, pentru ca asa cum este traditia trebuie sa purtam ceva nou! Va astept cu drag comentariile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii: