Orchid Soleil by Tom Ford


Orchid Soleil by Tom Ford


V-ati intrebat vreodata ce se intampla de suntem atrase ca un magnet de anumite arome? Eu ma intreb deseori care este resortul care determina fascinatia...Pentru ca da, trebuie sa recunosc ca mie imi plac atat de mult anumite miresme in timp ce altele, ohhh, nuuu, nu le pot tolera in preajma mea!

In ultima perioada am facut o fixatie pentru Tom Ford Orchid Soleil...L-am descoperit absolut intamplator si am constatat cu maxima fericire ca miroase a tuberoza...Stiti cred si voi florile acelea albe, usor cerate, situate pe o tija lunga si extrem, dar extrem de parfumate! Eu le ador pur si simplu si atunci cand apar la florarii, imi umplu casa cu ele, pentru ca vreau sa le simt mereu parfumul!


tuberoze


Daca si voi le iubiti, ca si mine, nu trebuie sa mai asteptam sezonul lor de inflorire, pentru ca acum avem cel mai fidel redat parfum din cate am mirosit eu...Este absolut incantator si vreau sa va fac si voua cunoastinta cu el.


Orchid Soleil by Tom Ford


Sticla este simpla, dar mie personal imi place foarte mult, desi designul este folosit si la alte parfumuri din gama Orchid, acestea deosebindu-se doar prin culoare si evident aroma...Auriul cald imi pare foarte potrivit pentru vara, desi parfumul in sine nu cred ca ar fi usor de purtat vara, fiind un parfum puternic, dulce, patrunzator! Il vad potrivit in toate celelalte anotimpuri si cu siguranta poate deveni un parfum semnatura. Cu toate acestea a fost creat ca un parfum pentru vara, fiind lansat in iulie 2016.


Orchid Soleil by Tom Ford


Parfumul a fost creat de catre Sonia Constant care a mai creat de asemenea Burberry Sport, Burberry Sport Ice, Burberry Brit Summer for Men, Aqua Allegoria Mimosa si L'Abeille de la Guerlain, L'Eau 2 Kenzo pour Homme, Fleur Mosc for Her de la Narciso Rodriguez, Incanto Lovely Flower de la Salvatore Ferragamo, Noir Extreme for Him, Noir pour Femme, Ombre Leather 16 toate pentru Tom Ford, Valentino Donna, Dancing Roses de la Viktor&Rolf dar si multe altele pentru diverse case.


Orchid Soleil by Tom Ford


Notele de varf sunt reprezentate de piper roz, portocala amara, cypress.

Notele de mijloc sunt repezentate fabulos de tuberoza si crin!

Notele de baza sunt la fel de calde si vibrante, continuand armonia florala prin orhidee, patchouli, vanilie, castana, frisca. Hmmm, delicios!


Orchid Soleil by Tom Ford


Este un parfum dulce, senzual, dupa care intind mana atat de des de cand l-am achizitionat. Am cautat o varianta cat mai buna intre pret si volum si l-am descoperit pe Sole, AICI!


Orchid Soleil by Tom Ford


Eu am ales varianta de 100 de ml pentru ca mi-am dorit sa il am cat mai mult timp alaturi, dar exista si varianta de 50 de ml, respectiv de 30 ml.


Orchid Soleil by Tom Ford


Nu m-am putut abtine sa nu il iau cu mine la Balchik weekend-ul trecut cand am aniversat 18 ani de relatie alaturi de sotul meu pentru ca am vrut ceva special, care sa imi aminteasca si mai mult daca se poate de ziua aceea speciala. Recunosc ca intotdeauna asociez evenimentele importante din viata mea cu arome senzuale, puternice, care raman acolo, in suflet...


Orchid Soleil by Tom Ford


Pe Sole gasiti muuulte alte produse minunate, unele le gasiti doar la ei si in curand va mai povestesc despre asta, pentru ca mi-am mai comandat cate ceva in trecut si e pacat sa nu impartasesc si cu voi.


Orchid Soleil by Tom Ford


Parfumul dureaza ore bune, este extrem de puternic, il simt chiar si eu atunci cand ma misc si sunt convinsa ca multe capete se intorc mirate sa afle ce port...


Orchid Soleil by Tom Ford


Mi-ar placea tare mult sa stiu daca l-a mai incercat cineva si evident ce parere are! Eu cu siguranta mi-as mai dori sa incerc si alte variante de la Tom Ford, mi s-a deschis apetitul, haha! Si cred ca toate meritam acel parfum care sa ne invaluie tandru si sa ne faca sa ne simtim cele mai speciale!

Pentru ca da, aceasta este senzatia si este normal sa fii si sa te simti vedeta vietii tale!


Orchid Soleil by Tom Ford


Daca va place sau nu, daca ati mai comandat si voi cate ceva de pe Sole si ce anume, astept cu drag sa imi spuneti! Sunt tare curioasa!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu