Primavara premiilor Monini!


Primavara premiilor Monini!

Dragii mei, sunt absolut convinsa ca stiti cu totii cat de importanta este o alimentatie echilibrata! Si cu toate ca o stim, o si punem in practica? Hmmm, grea intrebare, greu raspuns! Uneori da, sunt convinsa... de multe ori ba, sunt la fel de convinsa ...


Odată cu venirea primăverii și cu schimbările bruște de temperatură, care ne-au tot dat de furcă în ultima vreme, organismul are nevoie de vitamine si minerale, iar majoritatea dintre noi acuzăm în această perioadă stări de oboseală generală, însoţite de slăbiciune fizică şi incapacitate de concentrare. Lipsa unui stil de viaţă sanatos, care să cuprindă exerciţii fizice şi alimentaţie diversificată, accentuează starea de moleşeală.

Alimentele de primăvară refac rezerva de antioxidanţi şi întăresc sistemul imunitar. Specialiștii recomandă să includem în alimentaţia zilnică cel puţin unul dintre alimentele specifice acestui anotimp pentru a preveni apariţia asteniei, anemiei şi depresiei. Verdeţurile de primăvară fortifică organismul, ajută la eliminarea toxinelor acumulate în perioada rece şi reduc nivelul colesterolului.

Corect este să mâncăm variat în fiecare zi, iar o dietă echilibrată precum cea mediteraneeană ne ajuta să beneficiem de nutrienții necesari unui stil de viață sănătos.

Totul se datorează uleiului de măsline extravirgin, alimentul de bază al dietei mediteraneene. Cu o aroma minunată, uleiul de masline dă savoare mâncării, îi îmbogățește gustul și aduce organismului nutrienți esențiali în păstrarea imunității atât de necesare în acest anotimp. Include în meniul tău zilnic uleiul de masline extra virgin Monini, ca să te bucuri de sănătate și de o viața de calitate!

Profită din plin beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline cu promoția Monini din magazine.
Pentru a ne bucura È™i mai mult de uleiul de măsline extra virgin È™i de beneficiile sale, Monini ne-a pregătit o promoÈ›ie de primăvară, “Primăvara premiilor Monini”, plină de surprize în fiecare zi. ÃŽntre 1 aprilie È™i 30 iunie cumpără orice produs Monini, intra pe www.facebook.com/MoniniRomania È™i, pe baza numărului bonului fiscal înscris, poÈ›i câștiga unul dintre premiile zilnice ale promoÈ›iei!

Regulamentul de participare la promoție poate fi găsit pe www.facebook.com/Monini.Romania. În fiecare zi unul dintre participanții înscriși va câștiga un coș cu produse Monini.

Ce spuneti? Este si tentant si mai ales sanatos!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu