Lotte și Max oferă celor mici cea mai distractivă lecție de protecție solară


Nivea sun


Recunosc, sunt o mama disperata! Imi place sa stiu intotdeauna ca Beatrice este in siguranta! Fie ca este vorba despre sanatate, integritate fizica sau emotionala, fie ca ma gandesc la protectie solara, trebuie sa am eu garantia ca e bine. Garantii obtii cu greu, de aceea sunt mereu in cautarea celor mai potrivite solutii pentru noi.


De aceea, am fost mai mult decat incantata sa descopar papusica Nivea, si cu ajutorul ei sa o fac si pe Beatrice constienta de ceea ce inseamna cu adevarat protectia solara. Nu ii era un subiect necunoscut, pentru ca de cand am inceput sa o scot din casa la plimbare, ea a fost data intotdeauna cu lotiuni de protectie, dar uneori, o imagine face cat o mie de cuvinte, iar Nivea a gasit ( pentru ca a inovat si au fost atat de dornici sa ne vina in ajutor ) instrumentul perfect pentru asta.

Personajele Lotte și Max sunt vara aceasta alături de copii și părinți pentru a le oferi cea mai distractivă lecție de protecție solară. Cu ajutorul lor, îi poți învăța pe cei mici să se protejeze de efectele nocive ale razelor UV și să ia doar ce e mai bun din soare. Prietenii  NIVEA SUN au pornit la drum pentru a fi lângă familia ta în zilele de weekend sau vacanță. Timp de o lună, NIVEA vă așteaptă pe plaja din Mamaia și în parcurile din orașele București, Cluj, Iași, Sibiu și Timișoara, cu multe surprize, cele mai bune sfaturi de protecție solară și distracție cât cuprinde pentru cei mari și cei mici împreună cu Lotte și Max.

De pe 7 iulie până pe 6 august, plaja NIVEA SUN din Mamaia (în fața hotelului Victoria) este deschisă pentru tine și famila ta ca să aflați mai multe, pe propria piele, despre importanța protecției solare. Veți avea ocazia să testați camera UV și să vedeți cum arată pielea voastră atunci când nu e protejată, veți primi recomandări personalizate de protecție solară pentru voi și cei mici și veți putea participa la jocuri distractive cu multe premii și surprize. Copiii se vor împrieteni cu simpaticele personaje Lotte și Max – prietenii NIVEA SUN care oferă cea mai distractivă lecție de protecție solară. Ascultați cântecelul lor și împărtășiți cu cel mic cele mai importante reguli pentru a vă juca în deplină siguranță pe timp de vară, fără arsuri solare.


Nivea sun


Prietenii NIVEA SUN pornesc către voi și pe bicicletă, cu multe surprize. Vino cu familia în parcurile preferate din orașele București, Cluj, Iași, Sibiu și Timișoara pentru a vă bucura de jocuri distractive, recomandări personalizate de protecție solară și premii pentru toate vârstele. Și aici, copiii vor putea face cunoștință cu Lotte și Max și vor cânta împreună melodia preferată.

Acțiunea face parte din campania națională „Prietenul la soare se cunoaște”, concepută cu scopul de a educa părinții  și copiii, într-un mod interactiv, cu privire la importanța protecției solare și efectele nocive ale razelor UV asupra pielii.

Este important să aveți grijă de pielea celui mic și să îl protejați cu o cremă de protecție solară potrivită. Întotdeauna când ieșiți din casă, aplicați pe pielea copilului un produs de protecție solară, de preferat cu SPF 50+. Dacă mergeți la plajă, este recomandat să folosiți un produs rezistent la apă și să aveți grijă să îl aplicați din două în două ore și după fiecare baie.

În cazul bebelușilor, aceștia ar trebui să fie îmbrăcați complet atunci când ies din casă. Așadar, este important ca încă de mici aceștia să fie protejați împotriva radiațiilor UV nocive. De asemenea, nu uita că nu doar pielea lor este foarte sensibilă, ci și ochișorii, care au la rândul lor nevoie de protecție împotriva radiațiilor.

Dermatologii recomandă ca bebelușii și copiii până în 3 ani să nu fie expuși la soare pe perioade lungi.
Despre aceste lucruri îți vor povesti mai multe prietenii NIVEA atât pe plajă, cât și în parcuri. Programul activărilor este afișat săptămânal pe site-ul NIVEA și pe pagina de Facebook. Urmărește-ne și hai să ne vedem!
Până atunci, alege să ai grijă de cei dragi!

NIVEA SUN Kids cu FPS 50+ - spray-ul colorat de protecție solară


Nivea sun


Special dezvoltat pentru pielea sensibilă a micuților, spray-ul protejează eficient împotriva razelor UVA/UVB chiar și în timpul bălăcelii la mare, fiind rezistent la apă. Deoarece pielea copiilor trebuie protejată de radiațiile UV, ei au nevoie de toată atenția ta, în zilele însorite. NIVEA te ajută să fii cel mai bun prieten la soare al prichindelului tău, indicând cu ajutorul emulsiei colorate albastru dacă toată pielea lui a fost acoperită, iar când pielea redevine albă vei ști că este momentul să o reaplici.

NIVEA SUN Kids Swim & Play cu SPF 50+ - loțiunea ultra-rezistentă la apă


Nivea sun


e special concepută să țină pasul cu prichindeii care nu se mai satură de mare. Formula cu Dexpanthenol ajută la  protejarea barierei naturale a pielii și menține protecția în apă pentru un timp îndelungat, în timp ce filtrele organice și minerale UVA/UVB protejează împotriva expunerii la soare. Loțiunea are în vedere nevoile speciale ale pielii sensibile ale copiilor și reduce riscul apariției alergiilor.


Preț maxim recomandat NIVEA Spray colorat de Protecţie Solară pentru copii, FPS 50+, 200 ml – 36.9 RON

Preț maxim recomandat NIVEA Loțiune SUN Kids Swim & Pl ay, FPS 50+, 150 ml - 38.03 RON

Asadar nu uitati de protectia solara, pentru voi sau pentru minunile din viata voastra!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu