RECUPAR, pentru acel barbat din viata ta!


Recupar


Ati vazut voi vreun barbat super incantat sa incerce ceva nou? Ii da pe ei curiozitatea afara din casa? Daca raspunsul vostru este da, atunci sa stiti ca sunteti norocoase!!!

In cazul meu nu, nu este asa pentru ca iubitul meu sot, nu este ABSOLUT DELOC curios de vreun produs cosmetic sau de ingrijire nou. Cred ca face alergie numai cand le vede pe ale mele, al caror numar tot creste si creste, haha!

Asadar nu este usor sa ii schimb rutina de ingrijire pentru ca de obicei este fidel anumitor produse pe care le tot cumparam de o vreme si cu care se simte confortabil!


Recupar


Si totusi eu nu ma dau batuta si atunci cand imi pun ceva in cap trebuie sa reusesc, mai ales daca sunt convinsa ca este spre binele lui, deci al nostru, In concluzie si eu sunt perserverenta, ce credeti!

Si pentru ca mi se parea mie ca lasa cam mult par in urma dusului si sezonul de naparlire nu este unul pe care sa il iubesc, m-am gandit ca ar fi cazul sa intervin in ecuatie cu un produs despre care auzisem de bine! Evident, un sampon impotriva caderii parului!

Si sa stiti, nu am avut liniste pana cand nu l-am adus in casa! De altfel, cred ca una dintre temerile cele mai mari ale unui barbat este sa nu ramana fara podoaba capilara, si cred ca un astfel de sampon este usor de introdus in schema corporala, daca pot spune asa! Devine prelungirea mainii cand face dus!

Caderea parului este o problema cu care se confrunta in jur de 85% dintre barbatii cu varsta de peste 50 de ani, insa, din diferite cauze, exista un procent semnificativ de barbati care incep sa fie afectati mult mai devreme, de la varsta de aproximativ 20 de ani. De aceea, RECUPAR vine cu solutia acestor probleme atat de neplacute!

Sotul meu nu numai ca a acceptat sa ii dea o sansa, dar foarte rapid a devenit preferatul lui, si surpriza l-a luat cu el chiar intr-o excursie cu barca in sudul Frantei! A devenit astfel un sampon extrem de plimbat, care a ajuns in Corsica inaintea mea!!!!


Recupar


De ce i-a placut?

-pentru ca a simtit diferenta la nivelul radacinii firului de par, acesta fiind mai rezistent la actiunea mecanica la care este suspus zilnic!
-pentru ca parul a capatat volum si nu sta lipit de cap! Da, si pentru un barbat pare a fi important volumul!!!
-pentru ca firul pare mai suplu si mai matasos, si aici pot sa confirm si eu, devine foarte placut sa imi trec degetele prin parul lui...
-pentru ca se vad fire multe si mici crescute nou, ceea ce ne arata ca actioneaza eficient

Il foloseste de aproape trei luni si rezultatele nu s-au lasat asteptate!


Recupar


Ce spune producatorul?

Secretul care sta la baza formulei unice a produsului RECUPAR este combinatia de ingrediente nutritive cu uleiul de radacina de brusture, un mix bine echilibrat ce stimuleaza procesul de crestere a firelor noi de par.

Formula activa remarcabila a demonstrat, in cadrul testelor complexe, ca dupa un tratament de numai trei luni, un numar semnificativ mai mare de foliculi de par se afla in faza activa (anagena) de crestere. Acest rezultat are efecte pozitive asupra densitatii parului. Mai mult, ureea si pantenolul hidrateaza parul, il ingrijesc, ii asigura sanatate si ii confera stralucire. In cazul utilizarii periodice, va puteti convinge de primele rezultate pozitive dupa numai 3 luni.


Recupar


Mod de utilizare:

RECUPAR Sampon se aplica pe parul umed, se maseaza delicat scalpul, apoi se clateste cu apa.
Pentru utilizare zilnica. Pentru rezultate vizibile se recomanda utilizarea produsului minimum 3 luni, conform instructiunilor de pe ambalaj. Produsul este disponibil in farmacii, iar pretul recomandat este de aproximativ 30 RON.

Pretul este unul bun, rezultatele de asemenea, asadar noi am fost foarte multumiti de ideea de a-l introduce in rutina de ingrijire! Sunt curioasa daca cineva apropiat voua l-a incercat pana acum si ce parere si-a facut!

Va astept cu mare drag impresiile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu