Picioare sanatoase cu Dr Hart Gel cu heparina


Dr Hart Gel cu heparina


Dragile mele, am revenit din vacanta! Bine, mai am cateva zile, dar pe acestea le petrec acasa, asa ca voi avea timp si sa ma recuperez, sa imi pun ordine in lucruri, sa spal si sa calc o tona de haine! Si multe din lucrurile pe care le am de facut presupun sa stau in picioare... nimic nou sub soare!

E vară È™i este cald, fustele È™i rochiile sunt la „putere” în această perioadă, dar picioarele sunt mai tot timpul obosite È™i parcă s-ar ascunde din calea soarelui È™i a vremii frumoase? Știu cum te simÈ›i È™i È™tiu că îți doreÈ™ti o soluÈ›ie rapidă È™i eficientă. Dar să începem cu începutul.

Știai că senzaÈ›ia de picioare „grele” indică o posibilă insuficiență venoasă, iar durerea de la nivelul gambelor poate anunÈ›a o suferință arterială? Te vei întreba de ce. Din păcate, odată cu înaintarea în vârstă, vasele de sânge își pierd din elasticitate, nu se mai contractă corespunzător, presiunea intravenoasă creÈ™te, iar pereÈ›ii acestora slăbesc. Totodată, solicitarea în exces a gambelor prin statul în picioare mai mult de 1 oră, supraponderabilitatea, sedentarismul È™i chiar ereditatea sunt alÈ›i factori care contribuie la instalarea acestor simptome de care suferă aproximativ 80% dintre femei È™i 20% dintre bărbaÈ›i. Accentuarea lor poate fi însoÈ›ită de crampe în timpul nopÈ›ii, furnicături sau cârcei la nivelul gambelor, umflături la nivelul gleznelor sau chiar varice.

Vestea bună este că există soluÈ›ii pentru combaterea acestor simptome. O dietă bogată în fructe È™i legume, hidratarea corespunzătoare, miÈ™carea, duÈ™urile răcoritoare sau compresia elastică sunt câteva dintre trucurile la care poÈ›i apela. Iar dacă nu È™tiai, este contraindicat să stai cu picioarele nemiÈ™cate perioade îndelungate, ideal fiind că acestea să fie menÈ›inute la un unghi de 45° față de restul corpului, neîncruciÈ™ate È™i fără să fie È›inute în poziÈ›ii nefireÈ™ti.

Desigur, există È™i alternativa gelurilor cu aplicare locală, de ajutor la înlăturarea senzaÈ›iei de picioare „grele”, obosite È™i umflate.


Dr Hart Gel cu heparina


Dr. Hart Gel cu heparină elimină senzația de usturime și durere, atenuând vizibil umflăturile ce se formează la nivelul gleznelor sau altor zone ale corpului.

Dacă te întrebi de ce, află că:

Heparina are funcție de agent de condiționare a pielii și este eficientă în activarea microcirculației sanguine.
Alantoina este o biocomponentă de origine vegetală inclusă în compoziția gelului, ajutând la regenerarea și repararea pielii. Totodată, contribuie la sinteza colagenului, accelerează vindecarea și protejează pielea de factorii iritanți.
Panthenolul (Provitamina B5) protejează membranele celulare împotriva oxidării și deteriorării, neutralizează acțiunea radicalilor liberi, menține gradul de hidratare al epidermei și contribuie la regenerarea pielii.

Dr. Hart Gel cu heparină se găseÈ™te în Farmaciile Sensiblu È™i costă 56,99 lei. Mai multe detalii găseÈ™ti pe www.drhart.ro È™i www.facebook.com/SmartDeLaDrHart/ 

Recunosc ca mi-ar prinde bine un astfel de gel si eu cred ca multe dintre noi avem mai devreme sau mai tarziu astfel de probleme. De altfel la cabinet vad zilnic, din pacate multe cazuri avansate de insuficienta venoasa, iar daca am incepe la primele semne sa ne ingrijim, cu totul alta ar fi situatia!

Daca si voi considerati ca aveti nevoie de acest gel, stiti unde il gasiti!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu